Cheyenne Floyd en haar kinderen Beeld © Instagram @cheynotshy

Teen Mom-ster dankbaar dat gezin schietpartij heeft overleefd

7 september 2022 17:37

Het is behoorlijk schrikken als 'Teen Mom'-ster Cheyenne Floyd (29) samen met haar man en twee kinderen afgelopen juni slachtoffers worden van een schietpartij. In de nieuwe spin-off 'Teen Mom: The Next Chapter' wordt er aandacht besteed aan deze heftige gebeurtenis.

"Het was het ergste wat we ooit hebben meegemaakt"

In de eerste aflevering van de spin-off laten Cheyenne en haar verloofde Zach zich uit over het incident. Het tweetal vertelt dat ze dertien keer worden beschoten als ze samen met hun kinderen in de auto zitten. Volgens Zach is de schutter geen onbekende van hen. "Hij is vaker bij Cheyenne’s huis geweest." Daar zijn volgens Zach ook foto's van. Over het incident zegt hij: "Ineens hoorden we schoten. Hij raakte de auto dertien keer en wij crashten tegen de achterkant van een Prius aan. Het was het ergste wat we ooit hebben meegemaakt."

Volgens Cheyenne is het een wonder dat iedereen uit het gezin het heeft overleefd. "God heeft ons die dag letterlijk beschermd. Elke agent die daar was, zei dat ze niet begrijpen hoe we allemaal in leven zijn." Ook Cheyenne kan het maar moeilijk geloven. "Ik moest mezelf knijpen om er zeker van te zijn dat ik nog leefde." De Teen Mom-ster komt er niet helemaal zonder kleerscheuren van af. Na het ongeluk moet ze een ingrijpende operatie ondergaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom reageert op zwangerschapsgeruchten: 'Is dit een ding?'

Eerder dit jaar laat Cheyenne al weten dat ze voor een gezondheidskwestie naar het ziekenhuis moet, maar geeft dan geen details. 'Jullie zullen moeten wachten op het nieuwe seizoen van Teen Mom, dan snappen jullie alles', is het enige wat ze kwijt wil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Amber Portwood verliest voogdij over zoontje

Naast deze heftige gebeurtenis zijn er gelukkig ook mooie momenten die de tortelduifjes laten zien in de nieuwe spin-off. Zo is het stel druk bezig met het plannen van hun bruiloft.

Cheyenne en Zach hebben samen een zoontje genaamd Ace, die 15 maanden oud is. Cheyenne heeft ook een 5-jarig dochtertje uit een eerdere relatie, genaamd Ryder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!