Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Nog geen duidelijkheid over nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

08 september 2022 08:42

KRO-NCRV kan nog niets zeggen over een mogelijk nieuw seizoen van NPO-hit 'Boer zoekt vrouw'. Dat laat een woordvoerder donderdag desgevraagd weten. "Zodra we iets kunnen vertellen, dan laten we het uiteraard weten", stelt de omroep. KRO-NCRV laat weten dat er een nieuw seizoen komt, maar dat het nog niet duidelijk is wanneer.

"In juni van dit jaar stond de boerenwereld op zijn kop"

De Amerikaanse zender Fox komt binnenkort met een eigen versie van het programma. De serie is al mateloos populair in dertig andere landen en nu gaan ook de Amerikanen er zich opnieuw aan wagen. Opnieuw, want de show is al ooit op de Amerikaanse tv te zien geweest maar is toen na slechts één seizoen gecanceld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doet boer Ayoub Louihrani mee aan het volgende seizoen van Boer zoekt Vrouw?

Farmer wants a Wive komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2004 in Nederland te zien. Inmiddels is Yvon Jaspers al twaalf seizoenen en bijna 160 afleveringen lang te zien met haar boeren. De serie trekt al jaren miljoenen kijkers en geldt als een van de grote successen van de NPO. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise uit Boer zoekt Vrouw zwanger van eerste kindje

Yvonne is nu op tv te zien met het programma Onze Boerderij: en nu zelf, waarin zij met oud-kandidaten haar eigen boerderij begint. De NPO-coryfee zelf stelt voorafgaand aan het programma in een interview op de website van KRO-NCRV dat het programma is ingehaald door de actualiteit. "In juni van dit jaar stond de boerenwereld op zijn kop. Omdat onze opnamen en uitzendingen best ver uit elkaar liggen is het lastig als de actualiteit ons inhaalt", aldus Jaspers. "Een gesprek dat je voert in april kan in september alweer achterhaald zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!