Sonny en Dylan uit Married At First Sight Beeld © Instagram: @sonnymonster

MAFS-koppel Sonny en Dylan vonden geheimhouden relatie 'intens'

10 september 2022 14:28

Sonny Monster en Dylan Lanjou hebben zijn een van de succeskoppels uit het zevende seizoen van 'Married At First Sight' en ruim 11 maanden later is het nog steeds dik aan. Tijdens de uitzendperiode mogen ze nog niks loslaten over hun liefdesgeluk en dat is erg moeilijk voor de twee, zo vertellen ze nu.

"We zaten echt ondergedoken"

Het liefdesgeluk van Sonny en Dylan is er een voor in de boeken, want het is één van de weinige succesverhalen van Married at First Sight. De tortelduifjes zijn nu bijna een jaar gelukkig met z'n tweeën en samen met LINDA. blikken ze terug op de afgelopen maanden.

Na de opnames willen ze hun liefde het liefst over de daken schreeuwen, maar ze moeten wachten tot de serie helemaal is uitgezonden. "Dat we onze relatie zeven maanden geheim moesten houden, vond ik intens”, vertelt Sonny hierover. "We zaten echt ondergedoken." Toch hoefde het stel zich niet alleen maar thuis te verschuilen, want ze kunnen wel langsgaan bij familie en vrienden 'die ook een geheimhouding hadden getekend'. "Maar na een tijdje heb je dat wel gehad.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny en Dylan uit MAFS vieren liefdesmijlpaal: 'Alweer 8 maanden samen'

Deze periode is ook voor de relatie van Sonny en Dylan een uitdaging. “Dan leer je elkaar wel kennen, kan ik je vertellen. Toen is Dylan er tijdens potjes Mario Kart wel achtergekomen dat ik écht niet tegen mijn verlies kan, haha.” Blijkbaar zijn de twee vooralsnog niet op elkaar afgeknapt, want ze wonen nog steeds - soort van - samen. “We wonen samen, maar heel luxe in twee huizen. Dan weer een paar dagen bij mij, dan weer een paar dagen bij Dylan, et cetera." Sonny en Dylan zijn echter wel van plan om 'uiteindelijk' een huis te kopen met z'n tweetjes. Als het zo ver is, zullen ze in de buurt van Sonny gaan wonen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny en Dylan uit MAFS 'terug naar begin' voor eerste huwelijksjubileum

Het aftellen is begonnen voor het stel, want in nog minder dan een maand tijd zijn ze precies één jaar getrouwd. Op Instagram blikt Sonny alvast nostalgisch terug op een mijlpaal. 'Een jaar geleden mocht ik onze trouwringen uitzoeken voor de grote dag. Ik heb veel ringen gepast maar uiteindelijk zelf de ringen ontworpen omdat ik - mochten we samen blijven, want dat was het doel - de perfecte ring wilden dragen voor de rest van mijn/ons leven! En tadaa!' Dylan reageert onder deze foto door te schrijven dat hij hun trouwring 'nog altijd met trots aan iedereen' laat zien. 

Naast alle vlinders borrelen er zo nu en dan natuurlijk ook wat irritaties op bij het stel. Ze vertellen erover in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!