Beeld © Instagram @christine_brownsw

Kody onder vuur na onthulling van Christine in Sister Wives

12 september 2022 11:46

Kody Brown (53) komt er niet zo goed vanaf in de nieuwe aflevering van 'Sister Wives'. Christine vertelt dat Kody altijd heeft geweigerd om zijn eigen kinderen naar bed te brengen en dat hij er eigenlijk nooit voor hun is geweest. Haar uitlatingen zorgen bij kijkers voor woede.

"We wonen in één huis en dan kun je niet even je eigen kinderen naar bed brengen?"

In de aflevering maken de twee flinke ruzie. Christine blikt terug op het moment dat hun huwelijk volgens haar de eerste scheurtjes begint te vertonen. Als Christine in 2010 zwanger is van hun dochtertje Truely, voelt ze zich naar eigen zeggen 'overweldigd door alles'. Omdat zij ’s nachts werkt, brengt hun 10-jarige dochter Aspyn alle kinderen naar bed en zorgt ze ervoor dat het huishouden op rolletjes loopt. Kody houdt zich afzijdig van alles.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mykelti Brown uit Sister Wives onthult geslacht van tweeling

Als Christine destijds naar Kody gaat om hulp te vragen, reageert hij bot. "Hij zei toen: 'Ik kan dat niet doen. Ik ben in de andere huizen.'" Een slap excuus volgens Christine. "We wonen in één huis en dan kun je niet even je eigen kinderen naar bed brengen of überhaupt met ze praten? Hij zei simpelweg: 'Nee, dat kan ik inderdaad niet.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine uit Sister Wives verkoopt huis voor spotprijs terug aan Kody

Kody is het niet eens met haar verhaal. "Dat zegt zij! Maar dat is echt nooit gebeurd. Ik heb geen idee waar ze het over heeft", zo briest hij voor de camera’s. Op Twitter gaat het inmiddels helemaal los. Kijkers vinden het absurd dat Kody zo weinig voor zijn eigen kinderen heeft gedaan. 'Kody is een verschrikkelijke vader die niet eens zijn eigen kinderen naar bed kon brengen', zo schrijft iemand. 'Ongelofelijk dat Christine zo kalm kan blijven, ik wil hem dolgraag slaan', zo schrijft een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden van emotionele breuk Christine en Kody uit Sister Wives

Toch bijt Christine in de aflevering flink van zich af. "Met jou getrouwd zijn zorgde voor flinke hoofdpijn", zo bijt ze van zich af. "En wat het extra pijnlijk maakt, is dat ik al die jaren zo hard heb geprobeerd om de persoon te zijn die jij nodig had. Ik heb alles gedaan om ervoor te zorgen dat je bij mij in de buurt wilde zijn.” Kody kan het niet laten om hier met een sneer op te reageren: "Ja je deed alles, behalve de andere sister wives met liefde en respect behandelen."

Kody is momenteel nog getrouwd met Meri, Janelle en Robyn, maar zijn huwelijk met Meri is tegenwoordig meer van vriendschappelijke aard. Zijn huwelijk met Christine is op de klippen gelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives-fans verrast door metamorfose Kody Brown

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!