Johan Derksen en Özcan Akyol Beeld © SBS6/screenshot Vandaag Inside 12 september 2022

Kijkers Vandaag Inside gieren om afgestemde look Johan Derksen en Eus

13 september 2022 11:27

Een week geleden maakt Johan Derksen (73) een grap over het geblokte T-shirt van zijn collega Özcan Akyol (38). Özcan, ook wel bekend onder de naam Eus, besluit Johan daarop te verblijden met hetzelfde exemplaar. Wanneer de voetbalanalist dit shirt gisteravond aantrekt tijdens de uitzending liggen de kijkers van 'Vandaag Inside' in een deuk.

"Je lijkt dertig jaar jonger zo"

Vorige week maakt Johan Eus nog belachelijk om zijn nieuwe aanwinst. De journalist draagt tijdens de uitzending van Vandaag Inside een zwart-wit geblokt shirt dat volgens Johan uit Istanbul of Syrië komt. Ook vraagt hij zich af of Eus het shirt misschien voor carnaval heeft gekocht. 

Later lijkt Johan zich te bedenken. "Ik wil hem ook graag hebben. Ruitjes staan mij toevallig heel goed", grapt hij. Om die reden besluit Eus zijn collega te verrassen. "Dit was het allerlaatste exemplaar", vertelt hij over het shirt van Ted Baker. 

Na het reclameblok verschijnt zowel de voetbalanalist als Eus met hetzelfde T-shirt aan aan tafel. "Het staat je goed. Je lijkt dertig jaar jonger zo", zegt presentator Wilfred Genee. Ook Johan is tevreden: "Ik vind het een hartstikke leuk ding." Het lijkt de voetbalanalist zelfs grappig als zijn andere collega's ook in hetzelfde shirt aan tafel zitten. "Eus kijkt nu of er ook voor jullie truitjes zijn." 

De kijkers in de studio liggen in een deuk en ook de mensen thuis moeten om de twee heren gieren. 'Staat hen goed, hoor', grapt iemand op Twitter. 'Goed shirt, Johan', schrijft een andere fan. Ook lijken mensen het eens te zijn met Wilfred wat betreft de jeugdige uitstraling die Johan ineens heeft. 'Wat staat dat shirt leuk man, stukken jonger lijk je.' Eus en Johan hebben zelfs een bijnaam overgehouden aan hun afgestemde look: 'Jut en Jul.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers raken niet uitgesproken over nieuwe look Johan Derksen

Vandaag Inside is elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. De uitzending van gister kijk je hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen spreekt bewondering uit voor Wilfred Genee

John de Bever heeft een bijzondere uitspraak gedaan: de zanger neemt een tattoo van Johan Derksen als hij de Gouden Televizier-Ring wint. Wij vroegen hem hier natuurlijk even naar.

John de Bever maakt deal: tattoo Johan Derksen bij winst Gouden Televizier-Ring

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!