Maxime Meiland Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft veel last van bekendheid: 'Beperkt me'

13 september 2022 15:42

Hoewel 'Chateau Meiland' de Meilandjes absoluut geen windeieren legt, is Maxime Meiland (26) zich zeer bewust van alle nadelen die het BN’erschap met zich meebrengt. In een interview met 'Televizier' vertelt de realityster dat ze achteraf gezien misschien liever niet had meegedaan het programma.

"Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij"

De Meilandjes lijken er alles aan te doen om in de spotlights te blijven. Denk aan nieuwe programma’s, specials en een podcast. Toch zou Maxime liever niet bekend zijn. "Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij", legt ze uit. "Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland stopt officieel met haar eigen kinderkledinglijn

Om deze reden vraagt ze zich soms ook weleens af of het programma het allemaal waard is. "Zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes breken de tent af in hotel tijdens vakantie in Monaco: ‘Ben het helemaal zat’

Opvallend genoeg weerhoudt dit Maxime er niet van om haar kinderen wél in de spotlights te zetten. Waar ze eerder nog haar kinderen niet in beeld mocht brengen omdat ze op het matje was geroepen door de arbeidsinspectie, is ze nu tot een regeling gekomen waardoor de meiden wel gewoon te zien zijn in de realityserie. "Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes vieren feest: Claire en Vivé mogen weer in beeld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!