Angela de Jong en Johan Derksen in Vandaag Inside Beeld © Vandaag Inside Seizoen 2, aflevering 22

Angela de Jong en Johan Derksen verwikkeld in ordinaire bitchfight

14 september 2022 11:32

Het zal eens niet, maar Angela de Jong (46) en Johan Derksen (73) vliegen elkaar - bijna - in de haren tijdens een live-uitzending van 'Vandaag Inside'. De twee tv-persoonlijkheden raken verwikkeld in een ordinaire discussie over Johans grote baas John de Mol (67).

"Ik heb schijt aan John de Mol"

Johan vindt het belachelijk dat de AD-columnist veel stukken schrijft over de mediamagnaat. Om die reden besluit hij zijn 'pet als woordvoerder van John de Mol' even op te zetten en Angela te zeggen waar het op staat: "Je bent een beetje een engerd af en toe." Hij vindt het namelijk 'stuitend' dat Angela in veel van haar stukken, die in eerste instantie niet per se over John gaan, toch probeert te sneren naar de televisieproducent. "Ik vind je obsessief ten opzichte van De Mol. (...) Jij hebt iets persoonlijks tegen hem." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong cancelt afspraak met Johan Derksen: 'Zo'n geleuter'

Ondanks dat hij het in de uitzending voor John opneemt, zegt Johan geen fan te zijn van zijn werkgever: "Ik heb schijt aan John de Mol en wij durven hier alles over hem te zeggen, maar ik vind het stuitend wat jij doet." Zo vindt Johan dat Angela er zelfs op moet worden aangesproken door haar eigen werkgever bij het AD. "Als ik hoofdredacteur van het AD was zou ik zeggen: Angela, nou maar even niet over De Mol."

De columnist zelf snapt niet zo goed waar Johan zich druk om maakt. "Waarom lig jij wakker van de mening van een huisvrouwtje uit Rotterdam?" vraagt ze hem. Zo beschuldigt ze Johan er zelf van een obsessie te hebben: "Ik denk dat jij een kleine obsessie met mij hebt als ik over John de Mol schrijf." Hij antwoordt: "Ik heb van alles, maar geen obsessie met jou." 

Deze discussie ging de hele uitzending door en is hier terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol: 'Sneue mediaruzie'

Johan vindt het ook storend dat Angela continu stukken schrijft over Peter Gillis. De Massa is Kassa-ster wordt ervan verdacht zijn partner Nicol Kremers te hebben mishandeld. Dit zou afgelopen mei zijn gebeurd in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

Angela de Jong over besluit Talpa rondom Peter Gillis: 'Om te kotsen'

04:31

Vandaag Inside zie je elke dag rond 21.30 uur op SBS6 en kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!