Geordie Shore Beeld © Getty Images

Geordie Shore-reünie volgende week al te zien

14 september 2022 16:40

Hoewel inmiddels elke kleur extensions voorbij is gekomen, is de cast van 'Geordie Shore' hun wilde haren nog lang niet kwijt. Binnenkort keert het originele clubje weer terug met een nieuw, spraakmakend seizoen. Lang hoeven fans niet te wachten want al op 20 september gaat 'Geordie Shore: The Reunion Series' van start. 

"We vragen iedereen om te komen. We mogen niemand vergeten"

MTV kondigt begin september aan dat er niet alleen een reünie heeft plaatsgevonden, maar dat er een heel nieuw seizoen komt! In een nieuwe video van de zender blijkt dat het een idee van Charlotte is geweest om de gang weer bij elkaar te brengen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geordie Shore-ster deelt resultaat borstverkleining: 'Cup E naar C'

"We vragen iedereen om te komen. We mogen niemand vergeten", vertelt ze in de korte clip. Charlotte vervolgt door voor de camera aan te geven dat ze al langere tijd droomt van een Geordie Shore-reünie. "Het zou zó leuk zijn om iedereen nog één keer samen te krijgen, alle originals, en gewoon bijkletsen."

De aankomende reeks omvat een groepsvakantie, een langverwachte bruiloft en een feest in het Geordie Shore-huis. Wie we zeker weten teruggaan zien zijn Charlotte Crosby, Holly Hagan, Sophie Kasaei, Marnie Simpson, Abbie Holborn, Chloe Ferry, Scott Timlin, Martin McKenna, Jay Gardner en Nathan Henry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geordie Shore-ster Chloe Ferry 'verminkt' na mislukte ingreep

Geordie Shore: The Reunion Series is vanaf 20 september te zien bij MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!