Tim Hofman met Televizier-Ring Beeld © Televizier

BOOS, GTST en Make Up Your Mind kanshebbers Televizier-Ster Impact

14 september 2022 23:08

De programma's 'BOOS', 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en 'Make Up Your Mind' zijn de drie genomineerden voor de nieuwe Televizier-Ster Impact. In 'Jinek' werden woensdag de nominaties bekendgemaakt voor de prijs voor een programma dat het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de Nederlandse samenleving. De Ster wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Het onlineprogramma BOOS van Tim Hofman maakt kans vanwege de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. GTST is genomineerd vanwege een verhaallijn over seksueel geweld. Make Up Your Mind, waarin BN'ers zich laten omtoveren tot dragqueens, laat zien 'dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, in welke vorm dan ook'.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Carlo Boszhard 'heel trots' op in de prijs gevallen Make Up Your Mind

Eerder op woensdag werden ook al genomineerden in andere categorieën bekendgemaakt. Zo maken André van Duin, Raven van Dorst en Tim Hofman kans op de Televizier-Ster Presentator. De drie kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring, voor het beste tv-programma, worden vrijdag bekendgemaakt. De belangrijkste Nederlandse televisieprijzen worden op 6 oktober uitgereikt.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

John en Kees de Bever gaan ver voor extra stemmen Televizierring

Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-Ster Presentator

02:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!