Richard en Simone Beeld © RTL

Simone voelt nog steeds vlinders: 'Kan Richard helaas niet dwingen'

15 september 2022 17:22

Richard (en de kijkers van 'B&B Vol Liefde') zien de een na de andere vrouw richting Portugal vertrekken, maar al snel is duidelijk dat alleen Simone een blijvertje is. Het komt dan ook als een grote verrassing als blijkt dat de twee niet langer samen zijn. In 'De Telegraaf' blikt ze nu terug op haar avontuur in de Algarve én die beruchte tongzoen.

"Aan mij ligt het niet, ik voel voldoende vlinders fladderen"

Hoewel er overduidelijk en klik is, komt hun liefdesavontuur in B&B Vol Liefde abrupt ten einde als Simone tijdens haar verblijf te horen krijgt dat haar moeder naar het ziekenhuis is gebracht. Hoewel Richard belooft haar op te zoeken, neemt hij de uitdrukking 'uit het oog, uit het hart' wel erg serieus en maakt het niet veel later met haar uit via de telefoon.

"Hij was ineens 180 graden omgedraaid. Hij was niet verliefd, vertelde hij", legt Simone uit, die toegeeft achteraf wel 'kleine tekentjes' te hebben gezien. "Richard zei dat ik in Nederland een veel te leuk leven had, omdat ik daar festivals bezocht en veel vrienden had, maar dat was flauwekul natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard uit B&B Vol Liefde betrokken bij auto-ongeluk

Simone vervolgt: "Richard was druk aan het werk om zijn B&B te kunnen openen, ik heb hem daar bij geholpen. Dat was in mei, en ik had plannen om in juli en augustus twee maanden achter elkaar te gaan. Met m’n werk was alles geregeld."

Simone vraagt zich dan ook af of ze het nou zo verkeerd heeft gezien. Ze is er namelijk van overtuigd dat Richard net zo verliefd op haar is, als zij op hem. Inmiddels heeft ze geaccepteerd dat het tussen hen klaar is. "Ik moet Richard vergeten en me weer op mezelf gaan focussen", stelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga moet afkicken van B&B Vol Liefde: 'Droom er zelfs van'

Een nieuwe liefde zou leuk zijn, maar Simone gaat niet op zoek. "Als het me overkomt is het prima", aldus de kersverse realityster. Spijt van haar deelname heeft de B&B Vol Liefde-ster niet. "Ik heb zo’n leuke tijd gehad. En ik heb er een goede vriend en een mooie vakantieplek aan overgehouden. Alleen geen nieuwe liefde. Tja, ik kan Richard helaas niet dwingen. Aan mij ligt het niet, ik voel voldoende vlinders fladderen. Hij blijkbaar niet."

Simone benoemt in het interview ook nog even de inmiddels iconische tongzoen, die niet tijdens hun eerste ontmoeting plaatsvond, maar pas veel later. "Ja, alles voor de kijkcijfers hè."

Dochter Richard vond zoenscène met Simone 'ongemakkelijk'

02:17
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dave reageert op aantijgingen Denise uit B&B Vol Liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!