Fate: The Winx Saga Beeld © Netflix

Alfea opent haar deuren voor tweede seizoen Fate: The Winx Saga

16 september 2022 15:26

Slechts vier weken nadat het eerste seizoen van 'Fate: The Winx Saga' online verschijnt, wordt er al een tweede reeks aangekondigd door Netflix. Toch moeten fans alsnog 1,5 jaar wachten. Maar vandaag is het eindelijk zover en gaat het verhaal van Bloom, Stella, Aisha, Terra, Musa en - eindelijk ook - Flora verder.

Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga gaat dieper in op de magie in de 'Otherworld'. Na het vertrek van het oude bestuur van de school Alfea zullen de scholieren het nieuwe regime moeten omarmen. Met nieuwe gezichten, nieuwe gevaren én nieuwe romances (lees: een spannend trio) is het allang niet meer de onschuldige animatieserie van vroeger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Love Is Blind in oktober te zien bij Netflix

Fate: The Winx Saga is een live-actionversie van de vroegere animatieserie Winx Club. Het eerste seizoen komt in 2021 uit en wordt goed ontvangen. Kijkers hebben wel één groot probleem: de afwezigheid van het personage Flora. Dat is in het tweede seizoen opgelost, blijkt eerder al uit de trailer.

In de beelden zien we het personage Terra in het bos lopen, wanneer ze plots schrikt van iets vreemds. Terwijl ze zich klaarmaakt voor de aanval, blijkt een oude bekende in het bos rond te lopen: Flora, die wordt gespeeld door actrice Paulina Chávez. Brandon Grace speelt in het nieuwe seizoen de rol van Grey en zal Éanna Hardwicke is zien als Sebastian.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix schikt met voormalig schaakster in zaak The Queen's Gambit

Seizoen twee van Fate: The Winx Saga is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!