Love Is Blind Beeld © Netflix

Plottwist: deze Love Is Blind-sterren zijn aan het daten

16 september 2022 20:22

Eén jaar geleden worden ze verliefd en zeggen 'ja, ik wil' zonder elkaar gezien te hebben. Maar zijn de koppels van 'Love Is Blind' elkaar nog altijd trouw of maakt liefde echt blind? In 'Love Is Blind: After the Altar' geven de deelnemers van het tweede seizoen een kijkje achter de schermen en doen een paar opvallende onthullingen.

"Uiteindelijk wil ik dat hij mijn man wordt"

Al tijdens de opnames kunnen Kyle en Deepti het goed met elkaar vinden, maar in de speciale reünie-aflevering blijkt dat de vonk inmiddels écht is overgeslagen. Toch is het volgens Kyle een beetje 'een rare situatie'. "We willen gaan daten, maar ik weet het niet", vertelt hij in de eerste aflevering. "Onze jongere versies hadden waarschijnlijk al seks gehad, maar ik ben bang dat als we zo ver gaan dat ik mijn beste vriendin kwijtraak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Love Is Blind in oktober te zien bij Netflix

Deepti, die tijdens het tweede seizoen wordt afgewezen door haar partner Shake, wil stiekem Kyle ook bespringen. "Het is zo moeilijk om me te beheersen", geeft ze toe. "Ik moet giechelen door Kyle en ik word tegelijkertijd opgewonden."

Ze wil dan ook graag een relatie met hem aangaan, maar iets houdt haar tegen. "Ik heb een emotionele muur opgetrokken", legt ze uit. "Ik probeer mijn emoties beter te beheersen en mensen te vertellen wat ik wil. Maar ik vind het moeilijk om op die manier egoïstisch te zijn. Het beangstigt me."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar

Aan het einde van de extra afleveringen besluit Kyle er dan toch voor te gaan en vraagt Deepti hen een kans te geven. Lang hoeft ze daar niet over te denken. "Ik wil Kyle en ik wil dat hij mijn vriendje is", aldus de voormalig bruid. "Uiteindelijk wil ik dat hij mijn man wordt. Hij is het eerste waar ik aan denk als ik wakker word en de laatste persoon met wie ik praat voordat ik ga slapen."

Love Is Blind: After the Altar is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!