Love Is Blind Beeld © Adrian S. Burrows Sr./Netflix

Natalia verduidelijkt waarom ze Shayne nooit meer wil zien

17 september 2022 11:27

Maar liefst zes koppels worden verliefd zonder elkaar ooit gezien te hebben in het tweede seizoen van 'Love Is Blind'. Vijf van hen eindigden uiteindelijk voor het altaar, maar slechts twee gaan daadwerkelijk door met de ceremonie. Ook Natalie en Shayne besluiten niet door te gaan met het huwelijk. En dat is allemaal de schuld van Shaina wordt duidelijk in 'Love Is Blind: After the Altar'.

"Ik had zoveel vertrouwen in hem. Hij heeft dat vertrouwen volledig geschonden"

Hoewel Natalie in Love Is Blind honderd procent zeker van haar zaak is, wil ze inmiddels niets meer met Shayne te maken hebben. Toch hebben ze nog een tijdje een knipperlichtrelatie na de opnames. "We waren verloofd, toen weer niet. Het ging continu aan en uit. Het was een chaos", blikt Shayne terug op die periode in de reünie-afleveringen. "Het was lastig omdat ik niet in Chicago was. Ik was daar soms slechts twee dagen per week. Dat was niet genoeg tijd om onze problemen aan te pakken."

Inmiddels hebben de twee geen contact meer omdat Natalia heeft aangegeven niets meer met haar ex te maken te willen hebben. "Ik respecteer dat. Ik bedoel: wat moet ik zeggen? Zo steekt onze relatie in elkaar. Er is telkens sprake van miscommunicatie", vervolgt Shayne. Toch heeft hij nog hoop: "Als ik haar ergens toevallig tegen zou komen, dan zou ik nooit zeggen dat we nooit meer bij elkaar komen. Ik sta er altijd voor open. Het was echt en ik dacht oprecht dat ik ging trouwen. Ik zat er emotioneel gezien zo diep in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Love Is Blind in oktober te zien bij Netflix

Natalie denkt daar anders over. Volgens haar is hun relatie niet gezond en daarom heeft ze de deur voorgoed achter zich dichtgetrokken. Grotendeels vanwege de leugens van Shayne. "Ik had zoveel vertrouwen in hem. Hij heeft dat vertrouwen volledig geschonden. Ik wil niet iemand in mijn leven die me niet respecteert", legt ze uit.

Even later vertelt Natalie wat er precies is voorgevallen en onthult dat ze haar ex betrapt heeft op het versturen van pikante berichtjes aan Shaina toen hij nog met haar was. "Dat is waarom we niet meer samen zijn. Ze had toen al een relatie met haar vriend", aldus Natalie. "Toen ik de eerste keer hun berichten zag had Shayne iets geplaatst op Stories en zij reageerde daarop met iets seksueels, dus ik vroeg hem het mij te laten zien. Het ging over wat er zou zijn gebeurd als ze samen geëindigd waren en hoe wild hun seksleven zou zijn." Als ze Shayne ermee confronteert noemt hij het een 'vergissing', maar Natalie weet genoeg: "Dat doe je een geliefde niet aan. Hij had totaal geen respect voor onze relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar

Volgens Shaina liegt Natalie echter de boel bij elkaar. "Er is nooit iets ongepast tussen mij en Shayne gebeurd", beweert ze. "Ze wil het slachtoffer spelen, maar dat is ze niet. Ze wist wat ze deed. Die berichten naar Shayne waren puur platonisch." Ook Shayne herkent zich niet in de verhalen en beweert dat Natalie liegt. "Ik ken haar motief en haar doel", vertelt hij. "Ze wil een perfect imago."

Love Is Blind: After the Altar is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!