Love Is Blind Beeld © Netflix

Sal uit Love Is Blind na Mallory weer gelukkig in de liefde: 'Heb al een ring'

18 september 2022 15:07

In een speciale reünie-aflevering van de Netflix-hit 'Love Is Blind' afgelopen maart onthullen Salvador en Mallory al geen relatie meer te hebben. Inmiddels is er een nieuwe dame in het leven van Sal: Jessi. In 'Love Is Blind: After the Alter' stelt hij zijn nieuwe liefde voor.

"Ik zie absoluut een toekomst met Jessi"

Sal kent Jessi van een verjaardagsfeestje van zijn zus. "Toen we elkaar ontmoeten was er meteen een klik", vertelt hij. "Ze tovert een glimlach op ieders gezicht. Ze is de aardigste persoon ooit en ik heb nog nooit zoveel plezier gehad met iemand." Ook Jessi is tot over haar oren verliefd en vertelt in een van de afleveringen: "Ik vind het leuk hoe open en eerlijk Sal is. Hij is mijn beste vriend, ik hou van hem."

In de speciale reünie-aflevering geeft Sal aan er zelfs al over na te denken op één knie te willen gaan binnenkort. "Ik sluit dit hoofdstuk van mijn leven af voor mijn nieuwe relatie met Jessi (…) Misschien ben ik een beetje impulsief, maar ik heb een ring", vertelt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plottwist: deze Love Is Blind-sterren zijn aan het daten

Hij vervolgt: "Het voelt geweldig om bij Jessi te zijn. Het is geweldig om een relatie te hebben met een zelfverzekerde vrouw. Ze weet wat ze bijdraagt aan de relatie en ik ben blij als ik bij haar ben. Ik zie absoluut een toekomst met Jessi."

Mallory lijkt niet wakker te liggen van de situatie, al vindt ze het wel 'moeilijk' om haar ex met een ander te zien. "Jessi lijkt me heel lief, maar ik denk niet dat het nodig is om de nieuwe vriendin van mijn ex-verloofde te leren kennen", vertelt ze. "Iedereen kan dat begrijpen. Sal is verder gegaan met zijn leven. Ik heb niet zo iemand in mijn leven en dat is moeilijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Love Is Blind in oktober te zien bij Netflix

Love Is Blind: After the Altar is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!