Deveny en Feyyaz in MAFS: Match or Mistake Beeld © Videoland

Feyyaz en Deveny ruziën: 'Wat jij vindt, vind ik niet belangrijk'

19 september 2022 12:46

Dat het niet lekker gaat tussen Feyyaz en Deveny in 'Married at first Sight: Match or Mistake' is geen geheim. Ook tijdens het laatste groepsdiner lopen de spanningen hoog op.

"I get the fuck out of here"

"Jeetjemina, de kou hangt wel in de lucht, hè?", valt een van de experts op wanneer Feyyaz en Deveny de eerste aanwezigen van het dinertje zijn. Feyyaz weet niet wat er aan de hand is. "Zij zegt niks. Ik heb geen behoefte om met haar te praten. Ik weet niet wat haar probleem is. Waarom ze zo doet." Maar Deveny is gewoon klaar met haar echtgenoot. "Ik heb hem niks te vertellen. Ik heb het gevoel dat Feyyaz toenadering zoekt wanneer de camera's lopen. Zolang ze niet lopen, zoekt hij geen toenadering."

De koppels hebben voor de andere stellen een brief geschreven met daarin hun visie op het huwelijk van de ander. Feyyaz krijgt het zwaar te verduren. "Het was fijn geweest als jij de definitie van het huwelijk echt wist en het niet als vrijbrief zag om achter andere vrouwen aan te gaan", klinkt het. "Really? I don't care", reageert Feyyaz achteraf op camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Feyyaz en Rizwan vliegen elkaar in de haren in MAFS: Match or Mistake

Dan krijgen de koppels tijdens het etentje een doosje met vragen. Yvette leest de eerste vraag voor: "Wie uit deze groep is hier om de verkeerde reden?" Met een omweg geeft ze 'Feyyaz' als antwoord. Hoewel ze denkt dat hij wel voor de liefde meedoet, had hij wel eerder het programma uit kunnen stappen. "Ik vind het jammer dat je geen trouwring draagt, maar nog steeds hier bent."

Feyyaz voelt zich aangevallen. "Volgens mij ben ik niet de enige hier zonder trouwring", roept hij. En dat is tegen het zere been van Deveny. "Probeer je de shine van je af te houden? Volgens mij ging het nu om jou", reageert ze geïrriteerd. Feyyaz geeft aan dat het een grapje was. "Het was niet grappig", zegt Deveny.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongemakkelijkheid in MAFS: Match or Mistake: Evelien en Mark kennen elkaar al

Feyyaz vindt Deveny's mening niet belangrijk. "Kan jij vinden. Boeit mij wat jij vindt." Deveny geeft aan dat Feyyaz nu zijn ware karakter laat zien. Er ontstaat een vijandige discussie. "Wat jij vindt, vind ik niet belangrijk", spreekt Feyyaz nogmaals uit. Daarop stormt Deveny de eetzaal uit. "I get the fuck out of here."

Hoe dit afloopt, zien we morgen in een nieuwe aflevering van Married at first Sight: Match or Mistake. Het programma is elke maandag tot en met woensdag exclusief te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!