Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine Brown wilde Kody al veel eerder verlaten

19 september 2022 17:36

Christine Brown (50) doet in de laatste aflevering van 'Sister Wives' een aantal opvallende uitspraken. Ze onthult dat haar relatie met Kody al jarenlang heel slecht is. Zo slecht, dat ze eigenlijk al jaren met het idee rondloopt hem te verlaten.

"Ik denk dat ik veel verdrietiger was dan ik in eerste instantie dacht"

Christine en Kody zijn vanaf 2021 niet meer samen, maar hun relatieproblemen dateren van ver daarvoor. "Het was zeker 10 tot 12 jaar al heel slecht", zo vertelt Christine. De relatiebreuk voelt voor haar als een grote opluchting. "Als ik er op terugkijk zou ik het al veel eerder hebben willen beëindigen. In Vegas al, zodat ik nooit hier naartoe had hoeven verhuizen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown onthult het echte verhaal achter de breuk met Kody

Toch lukt het Christine niet eerder om de knoop door te hakken. "Ik heb voor een polygame relatie gekozen toen ik nog heel jong was en ik stelde me voor dat ik altijd in een polygame relatie zou blijven. Ik dacht dan ook het oké was me verdrietig te voelen. En ik denk dat ik veel verdrietiger was dan ik in eerste instantie dacht. Maar ik heb in ieder geval mijn best gedaan om de relatie te laten werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slechts één Sister Wife steunde Christine na breuk met Kody

Hoewel Christine helemaal klaar is voor haar nieuwe leven, kan Kody het maar moeilijk loslaten. "Ik moet een plek bereiken waar ik weer blij kan zijn over je geluk en je vrijheid", zo legt hij uit. Deze woorden maken bij Christine grote indruk. "Ik wil hem in ieder geval bedanken voor de steun. Goh, dat is echt het liefste wat hij in jaren tegen mij heeft gezegd", zo geeft ze toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine uit Sister Wives verkoopt huis voor spotprijs terug aan Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!