Martien Meiland Beeld © SBS6: Chateau Meiland Seizoen 7, aflevering 4

Kijkers hebben medelijden met verhuisbedrijf Meilandjes

20 september 2022 11:41

Het zal eens niet: de Meilandjes gaan opnieuw verhuizen. In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe ze afscheid nemen van hun villa in Noordwijk. Na meermaals zelf te hebben gesjouwd, geven zij het verhuizen nu uit handen. De kijkers hebben echter medelijden met de professionals die die taak op zich nemen.

"Lijkt me niet te doen die familie verhuizen"

Erica is hartstikke tevreden met het verhuisbedrijf en vindt het 'heel fijn' om het een keer uit handen te geven. "Het gaat zo lekker snel." Martien daarentegen heeft vanwege zijn controledrang iets meer moeite met de extra handjes. Ondanks dat de familie al vele malen is verhuisd, blijft het volgens Martien een grote opgave. "Dan denk je weinig spullen te hebben, maar het valt altijd tegen. (...) Het gaat erin en het moet eruit. Dat heb je met een bevalling ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes vieren feest: Claire en Vivé mogen weer in beeld

Wanneer het verhuisbedrijf alle spullen wil uitladen, begint de chaos pas echt. Zo ruziën Martien en Erica over het bed, waardoor de verhuizers dit van de ene naar de andere kamer moeten sjouwen. 'Het is volgens mij niet makkelijk om voor de familie Meiland te verhuizen', schrijft een kijker hierover op Twitter. Sommigen worden heel onrustig van alle chaos op het beeldscherm. 'En dan is het niet eens mijn eigen verhuizing.' Een ander vraagt zich zelfs af of de verhuizers geen burn-out hebben gekregen van het verhuizen van de familie Meiland. 'Lijkt me niet te doen die familie verhuizen.'

Niet alleen de verhuizers, maar ook het camerateam kan volgens de kijkers de verhuizende familie Meiland niet bijbenen. 'Wat een draaiende bewegende beelden deze aflevering', schrijft iemand. 

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland heeft veel last van bekendheid: 'Beperkt me'

Het maakt eigenlijk niet uit waar de Meilandjes op de wereld zijn, want met Maxime, Martien en Erica is het altijd chaos alom. Zo ook tijdens hun vakantie in Monaco. 

Meilandjes breken de tent af in hotel tijdens vakantie in Monaco: ‘Ben het helemaal zat’

01:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!