Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Harmjan onthult: wel gezoend met Astrid tijdens opnames B&B Vol Liefde

20 september 2022 16:39

Als Harmjan in 'B&B Vol Liefde' aan Ruud vertelt dat er 'iets meer' is gebeurd tussen hem en Astrid, is Sankt Michael im Lungau te klein en krijgt hij verbale billenkoek van de B&B-eigenares. Volgens Astrid hebben ze 'van een en dezelfde situatie een andere perceptie'. Nu onthult Harmjan bij 'Noord Vandaag' dat er tóch is gezoend.

"We hadden gezoend en dat zouden we voor onszelf houden, maar ik had me voor de camera laten uitlokken"

Als Harmjan de foto van Astrid al die maanden terug voorbij ziet komen, weet hij meteen dat ze het dekseltje op zijn kruidenpotje is. Hoewel het tijdens de opnames niet altijd duidelijk is en het tweetal vaak ruzie maakt, maken ze het toch steeds weer goed. Zó goed zelfs dat Harmjan tijdens de opnames een kusje weet te stelen.

De kijkers zien niets van de zogenaamde zoenpartij, maar wel worden ze getrakteerd op een pittige ruzie tussen de twee waarin Astrid haar grenzen duidelijk maakt en aangeeft dat er enkel een omhelzing heeft plaatsgevonden.

Harmjan verklapt aan Ruud: 'Er is iets gebeurd tussen Astrid en mij'

01:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard uit B&B Vol Liefde betrokken bij auto-ongeluk

Nu blijkt dat Harmjan de situatie helemaal niet aangedikt heeft. "Ik moest me wel een klein beetje laten gebruiken voor het programma", onthult hij. "We hadden gezoend en dat zouden we voor onszelf houden, maar ik had me voor de camera laten uitlokken."

Het liefdesavontuur van Harmjan en Astrid nog een keer beleven? Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: 'Lekker naar Lissabon'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!