Beeld © The Masked Singer

Startdatum nieuw seizoen The Masked Singer bekend

22 september 2022 13:51

Goed nieuws voor fans van 'The Masked Singer', want de kijkcijferhit keert dit jaar nog terug op televisie. RTL heeft de startdatum van de vierde reeks van de zangcompetitie bekendgemaakt.

Blok de vrijdagavonden vanaf 4 november in je agenda, want dan is het tijd voor een wekelijkse date tussen jou en de televisie. In het nieuwe seizoen van The Masked Singer zingen verschillende BN'ers weer van achter hun masker de sterren van de hemel.

Aan de trouwe panelduo's Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver de taak om - onder de bezielende leiding van presentator Ruben Nicolai - de identiteit van de deelnemers te achterhalen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver verklapt per ongeluk toekomst The Masked Singer

Voor de makers en fans van het programma is het fijn dat Loretta nog steeds van de partij is. De presentatrice kampt de afgelopen jaren met ernstige gezondheidsproblemen, maar is steevast aanwezig bij de opnames van The Masked Singer. In de video hieronder vertelt ze hoe het nu met haar gaat. 

Loretta Schrijver had uitzaaiingen in lever: 'Veel sombere momenten'

02:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver voelt zich beter ondanks 'ongemakjes hier en daar'

The Masked Singer is vanaf 4 november elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De eerste drie seizoenen kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!