Frank Evenblij in De Verraders Beeld © William Rutten

Kandidaat verklapt deelname De Verraders: 'Onwijs op proef gesteld'

22 september 2022 16:31

Halloween vier je dit jaar bij Videoland. De streamingdienst komt eind oktober met een speciale versie van 'De Verraders', gepresenteerd door Frank Evenblij (43). Hoewel RTL nog niet naar buiten heeft gebracht wie er allemaal meedoen, heeft één van de kandidaten de mond voorbijgepraat.

"Het programma is gemaakt om je mentaal uit balans te brengen"

In de podcast van Arie Boomsma onthult Gwen van Poorten dat ze dit najaar te zien is in de Halloween-editie van het populaire programma. Het tweetal heeft het in de aflevering over mediteren, iets wat de presentatrice graag doet. Gwen vertelt dat ze door op haar ademhaling te letten, zichzelf in iedere situatie rustig kan krijgen. "Ook in de meest extreme situaties van afgelopen jaar", vertelt ze, verwijzend naar haar deelname. "Ik heb meegedaan aan een programma wat dit najaar op tv komt, waarin ik mentaal onwijs op de proef ben gesteld. Ik heb meegedaan aan De Verraders."

Ze vervolgt: "Met het programma was ik ook niet zo die hard bekend mee. Ik zou nooit meedoen met Expeditie Robinson, daar heb ik niet zoveel behoefte aan. Maar ik dacht: vet, weet je wel. Mentaal een uitdaging. (...) Het programma is gemaakt om je mentaal uit balans te brengen."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Evenblij presenteert De Verraders Halloween voor Videoland

Gwen geeft ook alvast een klein voorproefje wat kijkers kunnen verwachten. Volgens de presentatrice is ze enorm onder druk komen te staan tijdens de opnames en hebben er heel wat conflicten plaatsgevonden. "Je kan tegen jezelf zeggen: dit is een spelletje, maar je stapt in een andere wereld. En als je daar genaaid wordt, of iemand is gemeen tegen je: dat is jouw waarheid."

Toine van Peperstraten weet er alles van. Hij moest tijdens het afgelopen seizoen slaappillen nemen om de nacht door te komen.

Toine moest tijdens De Verraders slaappillen nemen om nacht door te komen

02:55
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten was onzeker in bed: 'Verpestte mijn orgasmes'

De zes afleveringen van de special De Verraders Halloween zijn vanaf 27 oktober dagelijks te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!