Lennert en Fé uit Love Island Beeld © RTL/Videoland

Love Island-liefjes Fé en Lennert wachten met volgende stap

22 september 2022 17:40

'Love Island'-tortelduifjes Fé en Lennert willen niet zo eindigen als de winnaars van het vorige seizoen (Job en Esmee) en doen het daarom even rustig aan. Samenwonen is voorlopig dan ook nog niet aan de orde, vertellen ze in gesprek met YouTuber Nick Eshuis.

"Wij denken daarom dat het wel even verstandig is om te wachten"

Als aan de twee geliefden wordt gevraagd of ze binnenkort al bij elkaar intrekken, antwoorden ze dat ze het er regelmatig over hebben. "Als je op zo’n afstand woont van elkaar dan komt dat ter sprake", legt Fé uit.

Of hun toekomstige paleisje in Nederland of België komt te staan, dat maakt de bombshell niet veel uit. "Ik woon natuurlijk in Limburg en ik heb echt niks met Limburg", begint ze. "Ik heb altijd gezegd dat als iets mij hier weghaalt, is het werk of liefde. In dit geval woont de liefde in België. En ik vind het prima om bij wijze van spreken naar België te gaan. Niks houdt mij per se in Nederland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geruchten kloppen: Sunita en Mert van Love Island verder als vrienden

Maar voor nu doen ze het nog even 'rustig aan' omdat ze wel graag 'realistisch' willen blijven. "Bij een ander Love Island-koppel - dat uit elkaar is gegaan (Job en Esmee, red.) - zag je gewoon dat zij te snel wilden bewegen. Zij gingen vrij snel samenwonen. Wij denken daarom dat het wel even verstandig is om te wachten."

Jotti en Cas denken daar anders over en kunnen niet wachten bij elkaar in te trekken:

Jotti en Cas onthullen plannen met Love Island-prijzengeld

04:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imen van Love Island geeft liefdes-update: 'Aan het daten'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!