Dit Was Het Nieuws Beeld © AVROTROS/Elvin Boer

Dít is waarom Dit Was Het Nieuws de komende twee weken niet te zien is

23 september 2022 11:04

Fans van 'Dit Was Het Nieuws' zullen de komende twee weken zelf het nieuws in de gaten moeten houden. Het programma is voorlopig niet te zien, zo maakt presentator Harm Edens (61) gisteravond duidelijk in de uitzending. Een woordvoerder van AVROTROS laat ons weten hoe dit zit.

Dit Was Het Nieuws staat normaal gesproken in de televisiegidsen op donderdagavond rond 21.30 uur, maar de komende twee weken wordt het programma ingeruild voor iets anders. Op donderdag 29 september begint de vijfdelige serie Rampvlucht, een dramaserie over de Bijlmerramp. De slotaflevering wordt uitgezonden op 4 oktober, precies dertig jaar na de vliegtuigramp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Jan Jaap van der Wal voelt na 18 jaar 'nog fris'

Op 6 oktober is het tijd voor dé televisieprijzen van het jaar: het Gouden Televizier-Ring Gala. Ook dit wordt uitgezonden op NPO 1 en daarom moet Dit Was Het Nieuws opnieuw wijken.

Twee weken geleden wacht de kijkers van Dit Was Het Nieuws ook al een verrassing. Na het overlijden van koningin Elizabeth II wordt de programmering van NPO 1 omgegooid en wordt het programma op NPO 3 uitgezonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!