Maarten van Rossem Beeld © ANP

Opnames De broeders Van Rossem begonnen

23 september 2022 13:58

Maarten van Rossem (78) en zijn broer Vincent (72) zijn van start gegaan met de draaidagen van hun programma 'De broeders Van Rossem', dat meldt 'De Telegraaf'. Het programma is het vervolg op 'Hier zijn de Van Rossems', dat vanwege het overlijden van zus Sis van Rossem een andere naam draagt.

In De broeders Van Rossem bezoeken Maarten en Vincent opnieuw regio's en steden in Nederland. De titel van het programma is niet het enige wat anders is aan de nieuwe reeks. In De broeders Van Rossem staan de heren telkens stil bij een bepaald thema en gaan ze het gesprek aan met mensen uit de stad of regio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem en Philip Freriks gaan door met De Slimste Mens

Emmen is de eerste stad uit de nieuwe reeks. Deze aflevering draait om energie en brandstof. Wanneer het programma exact begint, is nog niet bekend.

Sis van Rossem is afgelopen mei overleden. Een maand later vertelt Maarten op NPO Radio 1 dat hij ondanks het overlijden van zijn zus 'wel graag doorgaat' met het programma van hem en zijn broer en zus. Wel geeft hij daarbij aan dat het programma in een ander jasje moet worden gestoken. "Als we het in dezelfde vorm voortzetten, dan gaan mensen zeker zeggen: wat jammer dat Sis er niet meer bij is. En dat is terecht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Van Rossems sluiten na overlijden Sis af met 785.000 kijkers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!