Jodie Foster Beeld © ANP

Nieuwe acteurs toegevoegd aan vierde seizoen True Detective

24 september 2022 11:16

HBO heeft de namen onthuld van vijf nieuwe acteurs die mee zullen doen in het komende, vierde seizoen van de succesvolle Amerikaanse politieserie 'True Detective'. Het vijftal is toegevoegd aan de al eerder onthulde hoofdrolspelers van de nieuwe reeks, namelijk Jodie Foster (59) en Kali Reis (36).

Het gaat om John Hawkes (uit o.a. Deadwood), Christopher Eccleston (uit o.a. Doctor Who en The Leftovers), Fiona Shaw (uit o.a. Killing Eve en de Harry Potter-reeks), Finn Bennett (uit o.a. The Nevers) en Anna Lambe (uit o.a. Three Pines). Het vierde seizoen van True Detective heet officieel True Detective: Night Country en speelt zich af in Alaska. Daar verdwijnen tijdens een lange winternacht zes mannen spoorloos, waarna het aan Jodie en Kali is om dit mysterie op te lossen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jodie Foster speelt hoofdrol in vierde seizoen True Detective

Elk seizoen van True Detective volgt twee andere detectives in een andere zaak. De eerste reeks, waarin Matthew McConaughey en Woody Harrelson de hoofdrollen speelden, werd in 2014 uitgezonden. De tweede en derde seizoenen volgden in 2015 (met onder anderen Colin Farrell) en 2019 (met onder anderen Mahershala Ali).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!