Beeld © Getty Images

Sister Wives-kijkers woedend om déze uitspraak van Kody

26 september 2022 11:54

Kody Brown (53) maakt zich opnieuw niet populair bij de kijkers van 'Sister Wives'. In de laatste aflevering blikt hij terug op het moment dat hij zeker weet dat Christine (50) hem gaat verlaten én doet hij ook meteen een bijzondere voorspelling. En die valt niet zo goed bij de kijkers.

"Wow, ik kan echt niet geloven dat Kody zoiets durft te beweren"

In de aflevering vertelt Kody dat Christine al weleens eerder heeft gezegd dat ze bij hem weg wil gaan, maar hij gelooft haar op dat moment niet. Pas als Christine in maart 2021 weigert om iets op social media te posten over hun huwelijksdag, ruikt hij onraad. "Ik vroeg haar of ze iets wilde plaatsten. Het was eigenlijk een beetje een test, om onze kinderen te beschermen. En toen zei ze: 'Nee'. En dat was de eerste keer dat ik mij realiseerde dat ze serieus was over haar plannen om mij te verlaten.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown wilde Kody al veel eerder verlaten

Waar Christine onlangs nog vertelt dat ze een stuk gelukkiger is zonder Kody, gelooft Kody daar maar weinig van. "Er komt een moment dat ze zich gaat realiseren dat het leven dat ze ergens anders wil creëren niet beter gaat zijn dan het leven dat ze hier heeft." Juist déze opmerking schiet bij kijkers in het verkeerde keelgat. 'Denkt Kody nu echt serieus dat Christine niet gelukkig zal worden zonder hem?' zo vraagt iemand zich sarcastisch af op Twitter. 'Ik ben nu al pissig over de dingen die Kody vanavond heeft gezegd', zo schrijft een ander. 'Wow, ik kan echt niet geloven dat Kody zoiets durft te beweren', schrijft weer iemand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody onder vuur na onthulling van Christine in Sister Wives

Christine is ook niet onder de indruk. "Ik zie ons niet meer als een getrouwd stel", vertelt ze in de aflevering. "Zes weken geleden hadden we een gesprek en toen heb ik hem vertelt dat hij mij moet laten gaan, dat het over is en dat ik ga verhuizen naar Utah. Ik weet alleen nog niet wanneer ik dat gesprek ga voeren met mijn Sister Wives. Of wanneer ik het Truely ga vertellen. Niemand weet nog hoe serieus ik hierover ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slechts één Sister Wife steunde Christine na breuk met Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!