Thuiswinnaars Eindhoven in Miljoenenjacht Beeld © Talpa/screenshot Miljoenenjacht 25 september

Winston overvalt oververhit koppel Miljoenenjacht: 'Bezig in slaapkamer'

26 september 2022 14:06

Het zal je maar gebeuren: staat Winston Gerschtanowitz (45) live in 'Miljoenenjacht' met een geldkoffer voor je deur, ben je aan het slapen. Of eh, iets anders in bed aan het doen. Het gebeurt een koppel zondagavond en zowel Winston als kijkers speculeren er lustig op los.

"Vroeg op bed... Dat kan natuurlijk twee dingen betekenen"

In de Miljoenenjacht-studio bij Linda de Mol wint Peter 147.000 euro. Datzelfde bedrag gaat naar een thuiswinnaar, dus Winston mag weer op pad. Hij belt aan bij een woning in Eindhoven waar het al pikdonker is. En wacht... En klopt... En wacht... En belt nog maar een keer aan. "Goedenavond!", roept Winston vanuit de voortuin naar boven. "Het zal toch niet dat we in al die jaren nu voor een dichte deur staan?" 

Maar dan klinkt er gelukkig een stem vanaf boven. Een man, die meteen wakker is als 'ie doorheeft dat het Winston met een vette cheque betreft. "Ik kom even naar beneden. We waren iets te vroeg naar bed, denk ik." Ondertussen vraagt Winston zich hardop af: "Vroeg op bed... Ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen... Dat laten we maar even in het midden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aandoenlijk belletje in Miljoenenjacht: vrouw verrast vriend met geldbedrag

In een snel aangeschoten korte broek en t-shirt verschijnt de man des huizes voor de camera, die met Winston op de bank neerploft. "Lag je alleen op bed?", vraagt Winston. "Nee, ik heb een partner en we hebben samen kinderen." Waarom ze zo vroeg op bed liggen? "We zijn aan het verbouwen. We zijn vanochtend vroeg begonnen, dus we gingen een avondje vroeg naar bed."

Even later verschijnt de betreffende partner in beeld. Met rode wangen en een bezweet voorhoofd horen de twee dat ze 147.000 euro in hun zak mogen steken. "Nou, daar wil ik mijn bed wel voor uit komen", lacht de vrouw. "Ik denk dat we nog iets later teruggaan naar bed, we drinken nog iets", vult de man aan. Het koppel vertelt Winston dat het geld goed van pas komt voor de verbouwing én een gedroomde reis naar Schotland. 

Ondertussen vullen kijkers in wat er zich nou voor de tête-à-tête met Winston in die slaapkamer daadwerkelijk afspeelt. Heeft Winston nou zo'n dirty mind? Nou, kijkers denken precies hetzelfde en smúllen ervan.

Miljoenenjacht zie je elke zondag om 20.00 uur op SBS6 en kijk je hier terug.

Linda de Mol is terug en niet alleen met Miljoenenjacht. Volgens Aran Bade was de show wel het meest ideaal om haar spannende comeback mee te beginnen: 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda de Mol pinkt traantje weg in eerste aflevering Miljoenenjacht

'Miljoenenjacht ideale programma voor Linda om weer te beginnen'

05:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!