Beeld © ANP

Komt De TV Kantine eindelijk terug? Carlo Boszhard wil nieuw seizoen maken

27 september 2022 19:06

Carlo Boszhard (53) ziet het wel zitten om weer een nieuwe aflevering van 'De TV Kantine' te maken. In zijn column in 'Televizier' vertelt de presentator dat hij onlangs uit het niets een nieuwe scene voor zich zag die draaide om niemand minder dan Tim Hofman (34).

"Er ontwikkelde een nieuwe aflevering in mijn hoofd die ik voor mezelf houd, omdat ik hem écht wil maken"

In de specifieke scène gaat Tim Hofman op onderzoek uit. "Er ontwikkelde een nieuwe aflevering in mijn hoofd die ik voor mezelf houd, omdat ik hem écht wil maken." De aflevering gaat over 'de tv-wereld waarin iedereen over elkaar heen valt'. Carlo wil dat relativeren met een special van De TV Kantine. Eerder werd Tim al door acteur Valentijn Benard gepersifleerd in het RTL-programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen van De TV Kantine in aantocht: 'Deuren gaan weer open'

In zijn column schrijft Carlo dat het imiteren van mensen hem zelfs begon te irriteren. 'Omdat iedereen het begon te doen', zo legt hij uit. "Nu we niet meer Deepfaken, Koefnoen-en, en Spijkers met koppen slaan, wil ik de deur van de kantine weer open."

Wij vroegen de partner van Carlo - en medebedenker van De TV Kantine - Herald naar de ontwikkelingen. Hij vertelt ons: "We zijn ons aan het oriënteren op een nieuw seizoen en doen inspiratie op. Dat is waar we staan met het programma."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TV Kantine-ster Ricardo: 'Het zou fantastisch zijn om terug te keren'

In De TV Kantine persifleerde Carlo jarenlang talloze bekende Nederlanders, van Patty Brard tot René Froger en Gordon tot René van der Gijp. In het begin werkte hij vooral samen met Irene Moors. Later waren ook Elise Schaap en Maarten Heijmans vaak in het programma te zien. Het programma won in 2010 een Gouden Televizier-Ring.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!