Beeld © ANP

Kijkers Vandaag Inside spotten Johan Derksen-lookalike in publiek: 'Is dat zijn broer achter hem?'

28 september 2022 07:24

Johan Derksen (73) is met zijn uiterlijk uiteraard een kenmerkend karakter. Weinig andere mannen hebben een kapsel als hem en ook nog eens een typerende snor. Maar het toeval wil dat in de meest recente uitzending van 'Vandaag Inside' een man achter Johan zit die wel érg veel van hem weg heeft. En dat valt aardig wat mensen op die thuis naar de meningenshow op SBS6 zitten te kijken.

"Er zit nóg een Johan Derksen achter Johan Derksen"

Johan zit in de uitzending steevast zijn mening te verkondigen, zoals hij dat altijd doet, samen met vaste gezichten René van der Gijp en Wilfred Genee. Veel mensen op Twitter vinden daar weer wat van. Maar óók veel mensen zien dus de 'broer' van Johan achter hem zitten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

FvD wil aangifte tegen Johan Derksen doen na liquidatie-opmerking

'Zit Johan zijn broer nu in het publiek?' vragen meerdere mensen zich af op Twitter. Een andere kijker: 'Heeft er hier toevallig al iemand geroepen dat de broer van Johan Derksen in het publiek zit?' Weer een ander: 'Er zit nóg een Johan Derksen achter Johan Derksen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Derksen reageert op onderzoek OM naar zijn liquidatie-opmerking: 'Is toch zonde?'

Er lijkt geen maand voorbij te gaan waarin Johan Derksen niet verwikkeld raakt in een rel. Eerst was daar uiteraard de veelbesproken kaarsenrel. En vorige week zei Johan in Vandaag Inside dat Thierry Baudet geliquideerd moest worden, wat hij later afdeed als een verspreking. Zijn excuses gaat hij dan ook niet aanbieden, vertelt Johan in de video hieronder.

Johan Derksen weigert excuses aan te bieden na verspreking Baudet

02:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!