Massa is Kassa / 27-08-2022 Beeld © SBS6 / Talpa

Gillis-kijkers ziedend op Nicol die hond loslaat in kippenren: 'Domme troel'

28 september 2022 11:15

Nicol Kremers (32) kan meestal niet op veel lovende woorden rekenen na een aflevering van 'Massa is Kassa', maar de aflevering van dinsdagavond heeft dat niet veel beter gemaakt. Als de partner van Peter Gillis (60) met haar hondje Coco door een tuin loopt waar ook kippen blijken te zitten, gaat het (bijna) helemaal mis.

"Bah, raar figuur"

Nicol heeft het plan om haar viervoeter Coco even los te laten in de tuin waar ook kippen lopen. Binnen een seconde slaat de eerste kip al op de vlucht voor de kleine hond, maar daarna gaat de kleine Coco ook nog eens achter de andere kippen aan. "Herrie in de tent!" weet Peter nog te roepen. Gelukkig weet Nicol haar hond op tijd weer op te pakken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicol niet onder de indruk van vertolking schaap Peter Gillis

Het handelen van Nicol leidt tot ongenoegen bij de kijkers van het campingprogramma. Een kijker kan er met zijn hoofd niet bij dat Nicol het idee heeft om 'die rat on steroids' bij de kippen te zetten. 'Haal die hond weg, joh', aldus een andere kijker. 'Bah, raar figuur.' Weer een ander: 'Laat anders effe je hond los in een kippenhok van iemand anders. Domme troel.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicol houdt lippen stijf op elkaar over vermeende mishandeling

Momenteel verdenkt het Openbaar Ministerie Peter van het mishandelen van Nicol. Volgens het OM zou hij haar onder meer hebben gebeten in haar rug en neus en hebben geduwd en geknepen. Peter zat zelfs een avond in de cel vanwege het incident. Sommige mensen hebben inmiddels kritiek op Talpa vanwege het uitzenden van Massa is Kassa, terwijl er achter de schermen een hoop aan de hand is.

Het onderzoek ligt momenteel stil, omdat Nicol eerst nog een verklaring af moet leggen tegenover de rechter-commissaris. Peter ziet de verklaring van zijn partner in ieder geval met vertrouwen tegemoet:

Peter Gillis ziet rechtszaak met vertrouwen tegemoet

00:44

Massa is Kassa zie je iedere dinsdag om 20.30 uur op SBS6. Aflevering gemist? Je ziet ze hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!