Steenrijk, straatarm Beeld © Steenrijk, straatarm 29-09-2022 SBS6

Steenrijk, straatarm-koppel niet eens met kritiek: 'Hadden juiste intentie'

29 september 2022 11:12

In SBS6-hit 'Steenrijk, straatarm' ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandsniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Het 'rijke' gezin bestaat deze week uit de 25-jarige Frankie die samen met zijn zakenpartner, influencer MoBicep, een goedlopend bedrijf runt in voedingssupplementen. Ondanks hun goede bedoelingen vallen het tweetal en hun eiwitpoedertjes niet in de smaak bij kijkers.

"Wij hadden de juiste intentie en alles wat we deden kwam recht vanuit ons hart"

Samen met zijn verloofde Amber woont Frankie in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl en gunt dat ook de familie Hoefmans, die met z'n zessen moeten rondkomen van 100 euro per week.

Hoewel Michael, Samantha en hun vier kinderen de tijd van hun leven hebben en Frankie en Amber enorm dankbaar zijn voor de ervaring, uiten enkele kijkers via Twitter kritiek. Zij beweren dat het koppeltje alleen meedoet aan het programma om Frankies onderneming te promoten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Steenrijk, straatarm hebben commentaar op rommelig huis

Via social media reageert Frankie op alle negatieve berichten. 'Ik heb echt een mooie en positieve ervaring achter de rug! Wij vonden het samen super tof om de mensen te helpen en hebben nog steeds contact met ze', schrijft hij. 'Jammer dat er geoordeeld wordt terwijl het programma nog niet was afgelopen. Wij hadden de juiste intentie en alles wat we deden kwam recht vanuit ons hart.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze influencer duikt op in nieuwe aflevering Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!