Maci Bookout Beeld © Getty Images

13-jarige zoon van Maci krijgt seksuele voorlichting via Teen Mom-afleveringen

29 september 2022 13:16

In het kader van seksuele voorlichting en om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt, laat Maci Bookout (31) haar inmiddels 13-jarige zoon naar oude afleveringen van 'Teen Mom' kijken. In 2009 is Macy een van de kandidaten van 'Teen Mom'-voorganger '16 and Pregnant' en volgen wereldwijd miljoenen mensen haar tijdens de zwangerschap en na de geboorte van zoon Bentley.

"Ik vind de authenticiteit van het begin van de show ongeëvenaard"

In plaats van zich te generen voor het verleden gebruikt Maci, inmiddels moeder van drie kinderen, het format als iets waar haar zoon van kan leren. Ze hoopt dat de serie Bentley laat zien wat de gevolgen kunnen zijn als je onveilige seks hebt. 

"Ik vind de authenticiteit van het begin van de show ongeëvenaard", vertelt de realityster in gesprek met Page Six om het programma Teen Mom: The Next Chapter te promoten. "Naar mijn mening is het een geweldig, echt, rauw, menselijk voorbeeld van: 'Hé, dit is het leven en dit is waarom elke beslissing die je maakt ertoe doet.'"

Maci en Bentley:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

Maci is één van de zes meiden die in juni 2009 haar debuut maakt in 16 and Pregnant: een real-life serie over tienerzwangerschappen die ontstaat nadat de media uitgebreid verslag doet van de tienerzwangerschap van onder anderen Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney.

Maanden na het debuut van de show vormen Maci en castleden Farrah Abraham, Amber Portwood en Catelynn Lowell de originele cast van opvolger Teen Mom. De serie is een kijkcijferhit in Amerika en ver daarbuiten en brengt gesprekken over tienerzwangerschappen op gang. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Teen Mom spreken Maci aan op streng dieet zoontje

Het is niet bekend of en wanneer Teen Mom: The Next Chapter in Nederland te zien is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!