Married at First Sight Beeld © Nander de Wijk/NT Visuals

Hoe gaat het een jaar na het jawoord met de MAFS-kandidaten?

1 oktober 2022 12:32

Het is op het moment van publiceren precies een jaar geleden dat Sonny en Dylan elkaar eeuwige trouw beloven in 'Married at First Sight'. Hoog tijd om eens terug te blikken op alle koppels die het afgelopen seizoen de sprong in het diepe wagen.

"Dat we onze relatie zeven maanden geheim moesten houden, vond ik intens”

Opnieuw zeggen zeven dappere koppels niet alleen 'ja' tegen dit televisie-avontuur, maar ook tegen hun nog onbekende liefde. Blind stappen ze in het huwelijksbootje in de hoop dat ze dankzij hun vertrouwen in de experts en de wetenschap gekoppeld zijn aan de ware. Voor sommigen is die droom inderdaad uitgekomen.

Married at First Sight

Sonny en Dylan

Sonny en Dylan kunnen niet gelukkiger met elkaar zijn. Ze zijn één van de succeskoppels van het afgelopen seizoen Married at First Sight en na twaalf maanden is het nog steeds dik aan. 

Na de opnames willen ze hun liefde het liefst van de daken schreeuwen, maar ze moeten wachten tot de serie helemaal is uitgezonden. "Dat we onze relatie zeven maanden geheim moesten houden, vond ik intens”, vertelt Sonny hierover in LINDA. "We zaten echt ondergedoken."

Toch hoefde het stel zich niet alleen maar thuis te verschuilen: ze kunnen wel langsgaan bij familie en vrienden 'die ook een geheimhouding hadden getekend'. "Maar na een tijdje heb je dat wel gehad.”

In de video hieronder vertelt het koppel - dat één jaar is getrouwd - hoe het nu gaat.

Sonny en Dylan uit MAFS 1 jaar getrouwd: mannen én beste vrienden

00:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppel Sonny en Dylan vonden geheimhouden relatie 'intens'

Married at First Sight

Sander en Astrid

Ondanks hun veelbelovende start gaat het huwelijk tussen Sander en Astrid als een nachtkaars uit. Negen weken na de bruiloft besluit Sander een einde aan hun verbintenis te maken. Hoewel er geen sprake is van een romantische klik, schrikt Astrid in eerste instantie van de beslissing. 

"De vlinders waren er niet, maar ik dacht: dit is maar het begin", zegt ze. "Ik had zoiets van: nu gaat het pas beginnen, na het koppelsweekend. Dan zit je pas in het echte leven." Dat Sander geen moeite meer voor haar wil doen, komt onverwacht.

Voor zover bekend vermaakt Astrid zich voornamelijk met haar vrienden en is er nog geen sprake van een nieuwe liefde. Sander is volop aan het daten en hoopt dat de prille liefde tussen hem en een nieuwe vrouw uitbloeit tot iets moois. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kandidaten Sylvia en Astrid vinden elkaar: 'Zoveel herkenning'

Married at First Sight

Astleigh en Rowan

Vanaf moment één zit het goed tussen Astleigh en Rowan en dat is nog altijd zo. De tortelduifjes zijn hartstikke gek op elkaar en wonen inmiddels een tijdje samen in het huis van Astleigh in Zoetermeer. Samen bewijzen ze dat het wél kan: de liefde vinden via een experiment als MAFS

MAFS-koppel Rowan en Astleigh vieren jubileum: 'Bewijs dat het kan'

01:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppel Rowan en Astleigh vieren jubileum: 'Bewijs dat het kan'

Married at First Sight

Joep en Caroline

Tegenover ieder succesverhaal staat een koppel dat het niet redt. Hoewel de vonk in het begin lijkt over te slaan, maakt Joep al snel duidelijk dat hij ondanks het huwelijk niet geïnteresseerd is in Caroline. Iets wat haar vanzelfsprekend enorm kwetst. Ze verwijt Joep nog altijd dat ze geen echte kans heeft gekregen.

Hoe het nu met hen gaat, is niet bekend. De ex-geliefden verwijderen na de ontstane commotie rondom hun deelname hun social accounts.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline gaat de confrontatie aan met Joep: 'Geen kans gekregen'

Kim en Antoine - MAFS

Antoine en Kim

Na hun eerste tumultueuze liefdesweken zetten Antoine en Kim een punt achter hun huwelijk. De dood van haar ex-vriend heeft Kim op dat moment nog niet helemaal verwerkt en de eerste barstjes in hun relatie zijn niet meer te repareren. 

Eenmaal terug in Nederland besluit Kim om haar leven opnieuw rigoureus om te gooien door terug te keren naar Tenerife, het eiland dat ze al jaren haar thuis noemt. Ze staat weer open voor de liefde, maar heeft de ware nog niet gevonden. Antoine lijkt vooralsnog vrijgezel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim van Married At First Sight herdenkt vriend: 'Gemis blijft'

Married at First Sight

Jan en Birgitte

De totale mismatch van het seizoen zijn Jan en Birgitte. Ze hopen allebei de liefde te vinden, maar worden gekoppeld aan een persoon die eigenlijk niet bij hen past. Het is daarom niet verrassend dat er geen romantische gevoelens ontstaan en dat zowel Jan als Birgitte ervoor kiest om de trouwring in te leveren.

De twee houden allebei vriendschappen aan het avontuur over, maar naar de liefde zijn ze nog steeds op zoek. 

Birgitte teleurgesteld in MAFS-experts: 'Twee verschillende mensen'

00:58
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Birgitte teleurgesteld in MAFS-experts: 'Twee verschillende mensen'

Married at First Sight

Maurice en Arjan

Maurice en Arjan hebben misschien wel de vervelendste ervaring achter de rug. Op de bruiloft raakt Arjan in paniek, waarna hij nog vóór de huwelijksreis de handdoek in de (trouw)ring gooit. Omdat Maurice nog niet klaar is met het experiment geven de experts hem een tweede kans. Hij gaat met drie mannen op date voordat hij besluit dat hij met Dennis verder wil.

Helaas houdt die relatie ook geen stand. Voor zover bekend is zowel Maurice als Arjan nog vrijgezel. Na MAFS leert Arjan een nieuwe man kennen, maar vanwege veiligheidsredenen moeten zij de relatie verbreken. 

Arjan uit MAFS moest nieuwe relatie verbreken vanwege veiligheid vriend

02:13
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjan krijgt dagelijks bedreigingen na deelname aan MAFS

Na de opnames van Married at First Sight schuiven Maurice en expert Eveline aan in de RTL Boulevard Reality Podcast om het laatste seizoen door te nemen. Beluister de podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!