Roxeanne Hazes in Beste Zangers Beeld © NPO 1: Beste Zangers Seizoen 11 aflevering 8

Roxeanne Hazes zingt nummer over ex-vriend in Beste Zangers

29 september 2022 22:08

Het is alweer de laatste aflevering van het huidige seizoen van 'Beste Zangers'. Traditiegetrouw eindigt deze met de welbekende duettenaflevering. Roxeanne Hazes (29) zingt één van haar duetten met Jaap Reesema (37). Met het nummer 'Bitter Sweet Symphony' van The Verve blikt ze melancholisch terug op haar relatie met haar ex-vriendje.

"Ik ben uiteindelijk vier jaar lang met die jongen geweest"

Roxeanne vertelt in de uitzending dat ze een liedje heeft uitgekozen dat ze vroeger 'heel vaak' heeft gedraaid met haar allereerste vriendje. "Ik was een meisje van dertien en kreeg mijn eerste relatie. Ik ben uiteindelijk vier jaar lang met die jongen geweest", vertelt ze hierover. Naast dat dit überhaupt haar favoriete liedje 'aller tijden' is, herinnert dit nummer haar ook aan haar relatie hem. "Wij luisterden dit vroeger altijd in verliefde vorm."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes doet niet mee aan Holland Zingt Hazes: 'Focus op andere dingen'

De kijkers zijn onder de indruk van dit duet. Op Twitter schrijft iemand: 'Verdorie wat een mooi duet Jaap en Roxeanne'. Een ander noemt hen zelfs een 'heerlijk duo'. Vooral Roxeanne's zangkwaliteiten vallen in de smaak: 'Jeetje, wat heeft Roxeanne toch een gouden strot!' Sommigen zijn dit seizoen zelfs 'blij verrast' door haar prestatie. Zo schrijft iemand dat de Hazes-telg iedere uitzending 'groeit' als zangeres. Over de remake van het nummer 'Bitter Sweet Symphony' denken de kijkers dat dit de volgende hit gaat worden. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes dankbaar voor support na eerdere ophef Beste Zangers

Naast het duet met Roxeanne zingt Jaap Reesema ook een liedje met Sarita Lorena. Claudia de Breij en Blanks doen onder andere een Nederlandstalige bewerking van Coldplay's nummer 'Fix you'. Je bekijkt de aflevering terug via deze link. 

Roxeanne Hazes had ‘tijd van haar leven’ bij De Beste Zangers

02:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!