Robert ten Brink Beeld © Nick van Ormondt

Kerstspecial All You Need Is Love komt terug en je kunt je nu aanmelden

29 september 2022 23:33

Fans van 'All You Need is Love' kunnen opgelucht ademhalen, want ook dit jaar komt er weer een kerstspecial van het programma. Presentator Robert ten Brink (66) vertelt donderdag in de talkshow 'Jinek' dat de special traditiegetrouw weer op de buis is.

"Wij weten ook niet wat er gaat gebeuren en dát zenden we uit"

Presentatrice Eva Jinek vraagt de presentator, die door het programma ook wel Dr. Love wordt genoemd, of we ook dit jaar weer een kerstspecial kunnen verwachten. Daarop antwoordt Robert stellig: "Zeker."

Er worden zelfs weer kandidaten gezocht voor het programma. Aanmelden kan hier, want niemand hoeft met Kerst alleen te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL trekt stekker uit opvoedprogramma Robert ten Brink

De presentator wilt ook meteen een groot misverstand uit de weg ruimen. Veel mensen denken volgens hem dat hij van tevoren al precies weet wat er in All You Need is Love gaat gebeuren, 'maar wij weten ook niet wat er gaat gebeuren en dát zenden we uit.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka ooggetuige van 'awkward' ontmoeting Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

De special, die altijd op kerstavond te zien is, is elk jaar weer een grote hit. Kijkers zitten massaal voor de buis om te zien hoe geliefdes, familie en vrienden met elkaar herenigd worden. Vorig jaar trok het programma ruim 2 miljoen kijkers. Ook het jaar daarvoor wist deze meer dan twee miljoen kijkers te trekken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink: 'Schrijnende situaties in All you need is love'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!