The Handmaid's Tale Beeld © Videoland/Hulu

Elisabeth Moss deelt behind the scene-foto's The Handmaid's Tale

30 september 2022 14:37

Elisabeth Moss (40) trakteert fans geregeld op wat 'behind the scenes' van de draaidagen van 'The Handmaid's Tale' en ook nu neemt de actrice ons mee achter de schermen van het gloednieuwe seizoen.

Inmiddels hebben de fans al van vier gloednieuwe afleveringen van het vijfde seizoen mogen genieten. Elisabeth, June in de serie, voorziet de liefhebbers van wat extra materiaal: op haar Instagram deelt ze foto's van op de set. 

Daarbij onthult de actrice dat één van haar dromen is uitgekomen tijdens de opnames van het vijfde seizoen. In de tweede aflevering is te zien hoe haar personage June naar een balletvoorstelling gaat. Elisabeth voelt zich vereerd om samen te werken met 'één van de briljantste choreografen' voor deze scène. 'Toen ik las dat er een ballet in het script zou komen, was hij de eerste en enige persoon aan wie ik dacht en ik kan nog steeds niet geloven dat hij 'ja' zei', schrijft ze over choreograaf Justin Peck.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blessed be the day: The Handmaid's Tale seizoen 5 nu bij Videoland

Naast acteren heeft Elisabeth dit seizoen nog een taak: regisseren. 'Dit ben ik op mijn gelukkigst', schrijft ze onder een foto. 'Deze bijzonder briljante cast en crew regisseren in aflevering twee.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Handmaid's Tale-actrice Alexis Bledel gaat na acht jaar scheiden

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op het boek van Margaret Atwood (Alias Grace) uit 1985. Het verhaal gaat over een religieuze, fictieve samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren.

Streamingdienst Hulu heeft aangekondigd dat er een zesde seizoen van de populaire serie komt. Helaas voor de fans is dit ook meteen het laatste seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Handmaid’s Tale-actrice Yvonne Strahovski opnieuw in verwachting

Wij spraken Elisabeth Moss over seizoen vijf én het stoppen van de serie.

The Handmaid's Tale-ster dankbaar voor enthousiaste fans: 'We werken zo hard'

00:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!