Elizabeth Olsen Beeld © Getty Images

Elizabeth Olsen gaat in op House of the Dragon-geruchten

30 september 2022 16:46

Elizabeth Olsen (33) heeft geen idee hoe de geruchten de wereld in zijn gekomen dat ze een rol zou hebben bemachtigd in 'House of the Dragon'. Volgens de actrice is de kans klein dat ze binnenkort naar King’s Landing verhuist.

"Ik heb zelfs gehoord dat het al was aangekondigd, wat nog vreemder is"

De actrice, die eerder auditie doet voor de rol van Daenerys Targaryen in Game of Thrones, laat aan Entertainment Tonight het volgende weten: "Ik weet niet hoe zulke geruchten op gang komen en dat mensen dan denken dat ze kloppen. (…) Ik heb zelfs gehoord dat het al was aangekondigd, wat nog vreemder is." 

Maar, zo verduidelijkt ze: "Ik heb nog niets gehoord."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze actrices keren niet terug in House of the Dragon

Het verhaal van House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire and Blood van George R. R. Martin, ook de auteur van Game of Thrones. De serie gaat over de geschiedenis van de familie Targaryen en speelt zich zo'n tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones af. 

'10 miljoen kijkers hebben geen kritiek op House of the Dragon'

03:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians duiken op in House of the Dragon-parodie

De serie is een grote hit en een week na de première wordt een tweede seizoen al aangekondigd. Dat is geen verrassing: de makers spreken al over plannen voor een volgend seizoen tijdens Comic-Con in San Diego. In Nederland is de eerste uitzending de best bekeken eerste aflevering van een HBO-serie ooit, zo meldt de streamingdienst, zonder daarbij cijfers te vermelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!