De liefde tussen Laury en Toychyro is over

03:04

Toychyro en Laury uit MAFS: Match or Mistake verbreken relatie

1 oktober 2022 16:59

Het laatste overgebleven koppel van 'Married at first Sight: Match or Mistake' heeft de relatie verbroken. Toychyro en Laury zijn niet meer samen. Dat is te zien in een online video van RTL, die je hierboven kunt bekijken.

"Uiteindelijk heeft zij mijn vertrouwen meerdere malen geschaad"

"Helaas zijn we niet meer samen", vertelt Toychyro. "Helaas zijn er een paar dingen gebeurd waardoor we niet meer samen zijn. (...) Uiteindelijk heeft zij mijn vertrouwen meerdere malen geschaad. Daarom wilde ik een punt zetten achter het huwelijk."

Laury vertelt daarover: "Er vielen wat dingetjes voor, waardoor we denk ik allebei dachten dat onze karakters toch niet zo goed bij elkaar pasten. (...) Ik heb het gevoel dat ook mijn vertrouwen geschaad is door dingen die zijn voorgevallen. Dat hij het andersom ervaart, mag natuurlijk. Iedereen heeft z'n eigen waarheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toychyro in slotaflevering MAFS: Match or Mistake op z'n knie voor Laury: 'Wil je met me trouwen?'

De twee hebben geen contact meer. "Laury en ik zijn niet meer on good terms. Het is niet dat we ruzie hebben, maar ik heb geen behoefte aan contact."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall onthult dat ze met andere MAFS: Match or Mistake-man heeft gezoend

Toychyro heeft nog geen nieuw liefje in het vizier. "Op dit moment heb ik geen nieuwe liefde op het oog. Na een huwelijk en 'scheiding' heeft het wel tijd nodig. Dus ik ga focussen op mezelf en helen. Ik zie wel hoe alles loopt." Laury wenst hem alle geluk van de wereld: "Ik wens Toychyro heel veel liefde en heling."

De blondine staat open voor de liefde: "Ik heb vertrouwen dat het op mijn pad komt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!