Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine van Sister Wives weigert voogdij dochter te delen met Kody

3 oktober 2022 13:50

De relatiebreuk tussen Christine (50) en Kody Brown (53) verloopt niet zonder problemen. In de nieuwe 'Sister Wives'-aflevering is te zien dat de twee ruziën om de voogdij van hun 12-jarige dochter Truely. Kody is van mening dat ze de helft van de tijd bij hem moet doorbrengen, maar daar is Christine het absoluut niet mee eens. Zij noemt het ironisch dat hij nu ineens wél tijd met zijn dochter wil doorbrengen.

"Ik vind het nogal ironisch dat hij nu ineens betrokken wil worden bij het leven van zijn kinderen"

Christine en Kody hebben samen zes kinderen: Aspyn (26), Mykelti (25), Paedon (23), Gwendlyn (20),  Ysabel (18) en Truely (12). Op Truely na zijn alle kinderen het huis uit, wat betekent dat Kody en Christine het alleen eens moeten worden over de voogdij van Truely. Juist dat lijkt niet te lukken.

In de aflevering kondigt Christine haar plannen aan om samen met Truely naar Utah te verhuizen. Ze snapt dat Kody hier niet blij mee is. "Het is moeilijk om haar bij Kody weg te halen, begrijp me niet verkeerd", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown wilde Kody al veel eerder verlaten

Kody is inderdaad niet gediend van de plannen. "Je kunt haar niet van me wegnemen, want we delen samen de voogdij. Het moet eerlijk 50/50 verdeeld zijn", raast hij tegen Christine. "Het hele probleem is dat ze me nooit heeft gevraagd of ik ermee akkoord ga dat ze naar Utah gaat verhuizen en Truely meeneemt. Ze kondigde dit simpelweg aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown onthult het echte verhaal achter de breuk met Kody

Kody laat Christine op niet mis te verstane wijze weten dat hij geen goedkeuring geeft voor haar vertrek. "Ik moet ook gewoon betrokken worden bij het leven van Truely", bijt hij haar toe. "Jij kunt mij niet uit haar leven verbannen. Dus ik weet niet wat je intentie is om met haar te verhuizen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody onder vuur na onthulling van Christine in Sister Wives

Dat Kody juist hier zo’n groot probleem van maakt, zorgt bij Christine voor woede. "Ik vind het nogal ironisch dat hij nu ineens betrokken wil worden bij het leven van zijn kinderen als ik wegga. Nu wil hij ineens 50/50? Wel verdomme, dat had hij kunnen hebben toen wij al die jaren bij hem woonden. Als hij 50/50 met ze wil doorbrengen, had hij er maar vaker moeten zijn. Hij krijgt geen 50/50. Daar is hij niet vaak genoeg aanwezig voor geweest."

Christine en Truely zijn inmiddels samen naar Utah verhuisd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!