Emotionele familie Meiland sluit Nadège weer in de armen

00:47

Chateau-kijkers krijgen het te kwaad bij weerzien met Nadège: 'Zit gewoon mee te huilen'

3 oktober 2022 21:12

Hoe de familie Meiland in 2020 afscheid neemt van huishoudster Nadège is alles behalve gezellig. Daarna volgt een ordinaire mediaruzie tussen de schoonmaakster en de familie Meiland. Maar in de nieuwste 'Chateau Meiland'-aflevering staat Nadège weer op de stoep. Het weerzien is zó warm dat er bij de kijkers thuis ook wat tranen rollen.

"Voor mij is dit al hét moment van dit seizoen"

Nog voordat Nadège op de stoep staat krijgt Martien het al te kwaad. "Die vrouw is zo ziek", zegt hij. "Ik vind het zo zielig. Eerst was het mis in haar buik. En nu hebben ze ook nog keelkanker gevonden..." zegt Martien, die op dat moment al tegen zijn tranen moet vechten.

Dan, even later, is het zover en sluiten Martien en Nadège elkaar weer in de armen. De tranen beginnen direct over zijn wangen te rollen. "Hoe gaat het?" vraagt de familie Meiland meermaals aan haar. "Ze hebben een tumor in mijn keel weggehaald", vertelt ze dan. "Dat is goed nieuws", reageert Martien. "Ik ben zo blij dat ik haar gezien heb", besluit Martien. Ook Erica is 'heel bij' dat ze Nadège weer even heeft kunnen zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau-kijkers veroordelen 'grofgebekte' Leroy: 'Net zo sjiek als het hele zooitje'

Niet alleen Martien en Erica zijn ontroert bij het zien van Nadège, maar ook de kijkers van Chateau Meiland. 'Voor mij is dit al hét moment van dit seizoen', schrijft iemand. Z'o mooi hoe ze Nadège weer in de armen sluiten.' Een ander: 'Ach, die Nadège... Emotioneel...' 

Andere kijkers schrijven dat ze hun tranen niet in bedwang kunnen houden bij het weerzien. 'Ik zit gewoon mee te huilen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Pak de wijn er maar bij: Chateau Meiland krijgt achtste seizoen

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur op SBS6. Aflevering gemist? Hier kun je 'm terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!