Chateau Meiland / 03-10-2022 Beeld © SBS6 / Talpa

Agressieve man in Chateau Meiland: 'Met gierende banden weg'

3 oktober 2022 21:12

Martien Meiland (61) staat niet bekend als de zogeheten 'rust zelve', maar kwaad wordt de voormalig kasteelheer ook niet snel. Toch krijgt een man in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland het voor elkaar om Martien he-le-maal over de zeik te krijgen.

"Met die man valt niet meer te praten"

Martien en Erica lopen namelijk met het idee om een vakantiehuis te kopen in Frankrijk. Wanneer ze het mogelijke huis bezoeken, is de sfeer echter ver te zoeken.

De gehele familie Meiland loopt rond het bewuste huis waar Martien en Erica interesse in hebben. Al snel blijkt dat er nog mensen wonen, gezien de sleutels in de deur. En als Martien vervolgens de eigenaar van het huis te spreken krijgt, wordt het er allemaal niet gezelliger op.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Pak de wijn er maar bij: Chateau Meiland krijgt achtste seizoen

"Ik ben hier niet mee akkoord", zegt de boze man meermaals. Martien is niet gediend van zijn manier van praten. "Die man wordt helemaal agressief", zegt hij. "Kom, we gaan hier weg."

Erica vraagt later wat er nou precies is gebeurd. "Met die man valt niet meer te praten", legt Martien dan uit. "Wat een vreselijke man. We gaan met gierende banden weg."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau-kijkers veroordelen 'grofgebekte' Leroy: 'Net zo sjiek als het hele zooitje'

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur op SBS6. Aflevering gemist? Hier kun je 'm terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!