Romy Stuik in De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Romy uit De Bachelor gevraagd voor BN'er-programma

4 oktober 2022 11:45

Romy, deelnemer aan het meest recente seizoen van 'De Bachelor', vertelt in de ochtendshow van radiozender 24/7 Spice dat ze is gevraagd voor een BN'er-programma. En dat is niet voor het eerst: de radiomaakster is in het verleden al vaker gepolst, toen voor de niet-BN'er-variant.

"Dit is iets waar normaal gesproken geen bekende mensen in zitten en nu wel"

Romy probeert in het laatste seizoen van De Bachelor het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Hoewel het haar niet lukt, is ze voor sommigen nu wel een bekende Nederlander. En dus is ze benaderd voor een programma waarin BN'ers te zien zijn. Op de radio vertelt ze dat ze wel begrijpt waarom ze is gevraagd: "Ik ben gewoon niet helemaal doorsnee. Ik ben een aparte, zeg maar. Dat valt op. Dus mensen weten dat als ze het over mij hebben, dat het scoort." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy uit De Bachelor reageert op negatieve reacties: 'Raken me'

Wanneer haar collega vraagt om welk programma het gaat, legt Romy uit dat ze dit niet mag verklappen. De Slimste Mens is het in ieder geval niet. Het gaat om een 'bekend programma waar normaal gesproken geen bekende mensen in zitten en nu wel'. Ook onthult ze dat ze al vaker is gevraagd voor dit programma. "Voor de niet-BN'er-editie", verklaart ze. "Dat heb ik dus jaren achter elkaar afgewezen. Elk jaar vroegen ze mij weer. (...) Het is gewoon niet mijn programma en ik zou dit dus echt nooit doen. Ook niet als het met BN'ers is." 

Hoewel ze tegen dit programma dus nee heeft gezegd, sluit ze haar deelname aan andere programma's niet helemaal uit. "Als ik ooit voor Expeditie Robinson word gevraagd, voor een reisprogramma of voor Special Forces, dan zou ik wel meedoen, hoor." Ze sluit zelfs af met een oproep: "Dus mocht je nu luisteren en je maakt mooie programma's, stuur me dan een berichtje op Instagram." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy uit De Bachelor was eerder al samen met déze BN'er

Romy vertelt ook dat ze blij is dat het niets is geworden tussen haar en Thomas. Nu ze weet dat de bachelor is vreemdgegaan, vindt ze het prima dat de vonk niet is overgeslagen. Merel, de winnares van het programma, datete maandenlang met hem en was dan ook erg verdrietig toen ze erachter kwam dat de programmamaker buiten de pot pieste. In de video hieronder vertelt ze erover:

Merel uit De Bachelor in tranen na breuk Thomas

00:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!