Maria Tailor Beeld © ANP

Is de mystery lover van Maria Tailor te zien in Real Housewives?

9 oktober 2022 14:47

Maria Tailor (39) is één van de zeven succesvolle vrouwen uit de high society die gevolgd worden in 'The Real Housewives of Amsterdam'. In de nieuwe 'Beau Monde' doet de onderneemster alvast een boekje open over de Videoland-serie én onthult ze weer gelukkig te zijn in de liefde.

"Het was direct heel intens: ieder moment dat we samen konden zijn, pakten we"

Als het blad de fashionista vraagt naar haar liefdesleven, geeft ze toe 'dolverliefd' te zijn. "Hij is zakenman, zo’n kakker. Heerijk. Ik kan enorm met hem lachen, hij is slim en heel ondernemend", prijst ze hem de hemel in. "Ook is hij echt ontzettend lief voor me. In het begin nam hij iedere dag bloemen voor me mee. (…) Het was direct heel intens: ieder moment dat we samen konden zijn, pakten we. Al was het maar voor een kopje koffie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederland krijgt eigen The Real Housewives of Amsterdam-show met Maria Tailor

Haar mysterieuze lover, met wie ze al een paar maanden samen is, zal helaas niet in de serie te zien zijn. "Hij wil voorlopig even niet in beeld. Laten we het erop houden dat de situatie voor nu even complicated is. Maar we hebben het heel fijn samen", aldus Maria.

Volgens de Real Housewives-ster is het behoorlijk serieus. "Ik heb het gevoel dat dit echt iets kan worden", vertelt ze verliefd. Op de vraag of ze samen voor een derde kindje gaan, antwoordt ze: "Hij heeft het boek over kinderen al gesloten, maar wie weet? We zullen zien..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Real Housewives of Amsterdam vanaf 24 november te zien

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 24 november te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!