Frank Dane Beeld © ANP

Frank Dane presenteert première André Hazes-docu

4 oktober 2022 17:28

Frank Dane (41) presenteert op 19 oktober de première van de docuserie over André Hazes (28) in Koninklijk Theater Tuschinski. Dat maakte de dj dinsdagmiddag bekend in zijn radioshow 'De 538 Middag met Frank'. De zanger had de radio-dj eerder al gevraagd om de première te presenteren.

"Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig"

In zijn middagshow belde Frank met André. In het begin van het gesprek lieten de twee niet los waar zij precies over belden. "Het is heel simpel. Het is gewoon de mensen welkom heten en dan heel lief over mij praten. Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig", zei André in het gesprek. "Er is maar een iemand van wie ik alles accepteer en die ik echt heel graag mag. En dat meen ik uit de grond van mijn hart en dat ben jij", ging hij door.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaireserie André Hazes vanaf 20 oktober te zien bij Videoland

Frank vroeg vervolgens gekscherend of André hem nodig had omdat hij hem zo aardig vond of omdat hij niemand kon vinden. "Echt omdat ik niemand kan vinden", grapte hij. Dan legt Frank zijn publiek en sidekick eindelijk uit waar het gesprek over gaat. "Hij belde mij vanmiddag of ik dat wil presenteren, maar dat is niks voor mij. Dan sta ik op zo'n podium met allemaal genodigden in driedelig pak. Dat is niks voor mij", aldus de dj. "Maar ik ga het doen, André", verzekerde hij de zanger. "Ga je het doen? Dankjewel, vriend. Je hebt me gered", reageerde hij blij, waarna hij snel ophing.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heleen van Royen: 'Ik bied me aan als mediator van familie Hazes'

André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. Een dag eerder gaat de documentaireserie in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. In de docu staan de problemen met verslavingen die André in zijn leven heeft gekend centraal. Deze zomer ging het gerucht dat een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind André, een onderwerp zou zijn. Zij ontkende echter weer samen te zijn met de zanger.

André Hazes zat in donkerste periode uit leven: 'Raakte mezelf kwijt'

03:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!