Kate en Tully in Firefly Lane seizoen 1 Beeld © Netflix

Seizoen twee Firefly Lane is vanaf déze datum te zien

5 oktober 2022 13:29

Fans van 'Firefly Lane' kunnen eindelijk een datum in hun agenda omcirkelen, want de populaire Netflix-serie komt binnenkort met een tweede seizoen. Vanaf 2 december zijn de personages Kate en Tully weer te zien op jouw tv- of laptopscherm.

Op 2 december zal het eerste deel van het gloednieuwe seizoen uitkomen. In 2023 zal ook de tweede lichting afleveringen uitgezonden worden. Wanneer die er komen, is nog niet bekend gemaakt.

Naast het goede nieuws is er helaas ook slecht nieuws: de streamingdienst laat weten dat het tweede seizoen meteen ook het laatste zal zijn. De grote vraag is natuurlijk: zal er een verzoening plaatsvinden tussen Kate en Tully in de slotaflevering? Of is het BFF-tijdperk voorgoed voorbij? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan

De serie, gebaseerd op de gelijkname romantische besteller van Kristin Hannah, gaat over twee onafscheidelijke vriendinnen genaamd Tully en Kate. In het eerste seizoen blijkt echter dat hun vriendschap onder druk komt te staan. Waarom is nog niet duidelijk, maar dat zal in de tweede reeks gauw naar voren komen.

Naast Kate (Sarah Chalke) en Tully (Katherine Heigl) kunnen de fans ook een uitbreiding van de cast verwachten. De serie heeft namelijk een aantal nieuwe gezichten aangekondigd. Onder anderen acteurs Ignacio Serricchio, Greg Germann, India de Beaufort en Jolene Purdy maken hun opwachting in de serie.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe gezichten maken de cast van Firefly Lane seizoen 2 compleet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!