Jaimy en Mira in Steenrijk, Straatarm Beeld © SBS 6/ screenshot uit Steenrijk, Straatarm 05-10-2022

Kijkers trekken rijkdom Temptation Island-koppel in Steenrijk, Straatarm in twijfel

5 oktober 2022 21:50

In 'Steenrijk, Staatarm' ruilen dit keer alleenstaande moeder Lianne en 'Temptation Island'-koppel Jaimy en Mira van huis, leven en weekbudget. Alleen trekken de kijkers van het programma de rijkdom van Jaimy en Mira in twijfel.

"Hij is echt geen makelaar"

Lianne krijgt een uitkering, omdat ze door ernstige gezondheidsproblemen volledig is afgekeurd. Ze moet van een minimale uitkering zichzelf en haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya onderhouden. Ze heeft elke week 50 euro tot haar beschikking.

In tegenstelling tot Lianne en haar dochters hebben Jaimy en Mira 1750 euro per week om uit te geven. Zij wonen dan ook in het Spaanse Marbella. De twee oud-verleiders van Temptation Island leven als god in het Zuid-Europese land. Jaimy is makelaar en Mira helpt hem met de online rompslomp. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-koppel vanavond te zien in Steenrijk, Straatarm

Kijkers geloven helemaal niets van de verhalen van het Temptation-koppel. 'Nou had ik altijd mijn twijfels bij dit programma maar dat is nu wel definitief. Dit zijn geen rijke mensen. Hooguit mensen die zich een lening bluffen en over drie jaar zelf in de bijstand zitten', schrijft iemand. Terwijl een ander zegt: 'Die "rijken" mogen een weekje rijk spelen.' Ook geloven ze er niks van dat Jaimy een succesvolle makelaar is. 'Sorry maar ik geloof het niet. Hij is echt geen makelaar.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steenrijk, straatarm-koppel niet eens met kritiek: 'Hadden juiste intentie'

Steenrijk, Straatarm is elke woensdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kijkt de aflevering van vanavond hier terug.