Robbert Rodenburg Beeld © ANP

Robbert Rodenburg wint Televizier-Ster Online-videoserie

6 oktober 2022 21:20

Robbert Rodenburg (24) heeft donderdagavond de Televizier-Ster Online-videoserie gewonnen voor zijn YouTube-interviewreeks 'Open Kaart'. De vlogger nam zijn prijs in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

In Open Kaart heeft de vlogger met behulp van kaartjes met daarop persoonlijke vragen openhartige gesprekken met bekende Nederlanders. Onder anderen gravin Eloise, Duncan Laurence, Sylvie Meis en John van den Heuvel zijn te gast geweest.

Hoewel hij dus gravin Eloise, met wie hij bevriend is, al te gast heeft gehad zou hij graag nog iemand uit haar familie spreken. "Ik denk dat dat in Nederland toch wel de grootste naam is. Of Mark Rutte misschien. Iemand die je privé niet zo goed kent", zegt Robbert tegen het ANP.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman draagt Televizier-prijs op aan The Voice-slachtoffers

Voor de Televizier-Ster voor Online-videoserie waren ook politievlogger Jan-Willem Schut en StukTV genomineerd. Vorig jaar ging de prijs naar Linda Hakeboom voor haar LINDA.nl-vlogserie over haar ervaringen na haar kankerdiagnose.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Even Tot Hier wint Gouden Televizier-Ring: 'Niet verwacht'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!