Eva Jinek Beeld © RTL/screenshot Jinek 6 oktober 2022

Autocue-blunder tijdens uitzending Jinek zorgt voor hilarisch moment

7 oktober 2022 12:55

Tijdens de uitzending van 'Jinek' van donderdagavond zorgt een blunder in de autocue voor een hilarisch moment aan tafel. Eva Jinek (44) legt vervolgens meteen uit wat er is misgegaan.

"We zaten te gokken voor de uitzending"

Bij de start van de uitzending begint Eva met het grootste nieuws van de avond: de uitslagen van het Gouden Televizier-Ring Gala. Op het moment dat Eva haar tekst op de autocue opleest, gaat ze echter de mist in: ze benoemt Raven van Dorst tot winnaar van de Televizier-Ster. De presentatrice corrigeert zichzelf heel snel door de zin af te kappen: "Nee, dat was Tim Hofman. Er staat nog Raven van Dorst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek brengt voor het eerst zoontje Pax naar school: 'Voel verschillende dingen'

Aan tafel zorgt deze fout voor verwarring, maar Eva besluit snel de situatie op te helderen. "We zaten te gokken voor de uitzending." De presentatrice legt uit dat ze 'natuurlijk niet weten wie er gaat winnen'. Blijkbaar had team-Jinek al een duidelijke winnaar voor ogen: "We dachten dat misschien Raven ging winnen. En dat hadden we erin gezet." Zowel het publiek als de genodigden aan tafel moeten hierom gieren. Toch wil Eva nog één keer benoemen wie de echte winnaar van de avond is: "Tim heeft gewonnen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek interviewt sprintkampioen Usain Bolt

De categorie Televizier-Ster was dit jaar voor het eerst genderneutraal. De afgelopen jaren werd er onderscheid gemaakt tussen presentatoren en presentatrices. Dit jaar was naast Raven van Dorst en Tim Hofman ook André van Duin genomineerd.

Jinek is elke avond rond 22.00 uur te zien. De aflevering van gister kijk je terug bij Videoland.

Tim Hofman verklaart afwezigheid vriendin bij Televizier-Ring

00:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!