Kris Jenner Beeld © ANP

Kardashian-kijkers gieren om knetterstonede Kris Jenner

7 oktober 2022 15:55

In de derde aflevering van 'The Kardashians' nemen de diva's de kijkers opnieuw mee in hun luxe leven. Hoewel fans normaal gesproken niet uitgesproken raken over alle glitter en glamour is het ditmaal Kris Jenner (66) die centraal staat om iets heel anders. Ze is namelijk knetterstoned tijdens de opnames.

Kris laat aan het begin van de aflevering weten dat ze last heeft van een ondraagbare pijn in haar heup. Om die reden besluit ze medicinale cannabis te kopen om het scherpe randje eraf te halen. En dat lukt: deze 'drugs' blijken de Kardashian-moeder in no time volledig over te nemen. Tijdens een etentje met haar vriend Corey en haar dochter Khloé krijgt Kris de slappe lach. Hoewel haar dochter broodnuchter is, kan ook zij haar lach niet lang onderdrukken. "Ik denk dat de medicijnen zijn gaan werken", grapt ze. Kris probeert zichzelf intussen te fatsoeneren door de tranen in haar ogen te drogen. Helaas mislukt deze poging en giert ze het opnieuw uit. "Ik kan je één ding vertellen: ik voel geen pijn meer in mijn heup."

Bekijk hieronder het fragment. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner: 'Kourtney is het moeilijkste kind om mee te werken'

De kijkers weten niet wat ze zien: 'Kris Jenner stoned meemaken is het mooiste in mijn leven.' Een andere kijker is het hiermee eens: 'Ik dacht dat ik een dronken Kris leuk vond, maar een stonede Kris is nog veel beter.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner kan niet tegen 'kleffe' Kourtney en Travis

'Doos tissues nodig voor het nieuwe seizoen van The Kardashians'

05:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!