Juvat Westendorp Beeld © Instagram @juvat

Juvat Westendorp blikt terug op Televizier-optreden: 'Grandioos!'

7 oktober 2022 19:49

Paniek donderdag tijdens het 57e Gouden Televizier-Ring Gala als Wolter Kroes (53) tijdens de repetities van het podium valt en op twee plaatsen zijn pols breekt. Maar: the show must go on, en daarom wordt Juvat Westendorp (33) snel ingevlogen. 'Gelukkig hebben Wolter en ik dezelfde maat', blikt de acteur terug op de avond via Instagram.

"Miss Alexis Star is thuis gebleven, maar Miss Contessa kwam tevoorschijn dit keer"

AVROTROS pakt in de laatste minuten dat er nog gestemd kan worden op de Gouden Televizier-Ring flink uit met een heleboel onthullingen. Omdat programma's waarin er geraden moet worden wie er schuil gaan achter een vermomming het afgelopen jaar een hit zijn, zingt eerst Jasper Demollin in een pak van The Masked Singer het publiek toe.

Daarna is het eigenlijk de beurt aan Wolter Kroes om als drag queen het podium te betreden als Miss Contessa uit Make Up Your Mind, maar dat loopt even anders. Door een technische fout valt 'een klep te vroeg naar beneden' en moet de zanger richting het ziekenhuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk haalt uit naar Televizier: 'Gênant dat Henny Vrienten niet is herdacht'

Gelukkig heeft Juvat nog een paar hakken in zijn kast staan en valt hij met liefde voor Wolter in. Al is het wel allemaal behoorlijke last minute, zo schrijft hij vandaag bij een reeks foto's en filmpjes op Instagram. 'Gistermiddag om 14:30 stond ik in de sportschool en kreeg ik een telefoontje of ik niet alsjeblieft als de wiedeweerga naar Carré wilde gaan om in te vallen voor Wolter Kroes bij het Gouden Televizier-Ring Gala', laat hij weten. 'Een kans om nog een keer full drag te gaan laat ik natuurlijk niet snel liggen, dus 45 minuten later stond ik daar dan. Hop omkleden, make-up op en het podium op!'

'Miss Alexis Star is thuis gebleven, maar Miss Contessa kwam tevoorschijn dit keer. Gelukkig hebben Wolter en ik dezelfde maat. Televizier, je was grandioos. Bedankt!' sluit het de post af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Scholte en Britt Dekker verschijnen in zelfde jurk op Televizier-Ring Gala

'Helaas kunnen dit soort ongelukjes gebeuren', reageert Wolter vrijdagochtend via zijn Instagram. 'Ik wil jullie allemaal bedanken voor de ontzettend lieve reacties en vele mooie berichten. We gaan ervoor zorgen dat alles weer snel heel is en ik weer zonder gips op het podium kan staan. Nogmaals bedankt voor jullie lieve berichten.'

Wolter Kroes breekt pols tijdens repetities Gouden Televizier-Ring Gala

06:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!