Jesse Williams in Grey's Anatomy Beeld © American Broadcasting Company

Jesse Williams 'zeer waarschijnlijk' terug in nieuw seizoen Grey's Anatomy

13 oktober 2022 16:35

Acteur Jesse Williams (41) noemt het in gesprek met 'E! News' 'zeer waarschijnlijk' dat hij binnenkort weer zijn rol van hartenbreker Jackson Avery oppakt in een nieuw seizoen van 'Grey's Anatomy'.

"Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier langs zal komen"

Hoewel de chirurg in de laatste aflevering van seizoen achttien zijn spullen pakt en naar Boston verhuist, ziet de acteur achter Jackson het personage binnenkort wel weer het Grey Sloan-ziekenhuis bezoeken om een groep nieuwe dokters in spe op te leiden. "Ik denk dat dat heel goed mogelijk is", laat hij zich tegenover E! News ontvallen over een mogelijke comeback. "Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier langs zal komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy-actrice Kate Walsh is verloofd

De acteur is van seizoen zes tot en met zeventien te zien en vertrekt uiteindelijk na een korte terugkeer in seizoen achttien. Gelukkig pas nádat hij op het scherm herenigd is met zijn love interest Sarah Drew. Of er ooit nog een spin-off met de twee komt? Volgens Jesse zijn daar geen concrete plannen over en zijn zowel hij als zijn co-star momenteel te druk. Al is hij zeker geïnteresseerd: "Ze zijn nu volwassen. Ze hebben een opgroeiend kind, carrières, en ze zouden in een nieuwe stad zijn. Boston is een lastige plek. Er zouden genoeg toegangspunten zijn voor die personages en anderen uit de show."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Pompeo uit kritiek op Grey's Anatomy: 'Minder belerend'

Wie we in het negentiende seizoen sowieso terug gaan zien is Kate Walsh. Volgens Variety keert de actrice terug voor meerdere afleveringen. De actrice was in het afgelopen seizoen na een jarenlange afwezigheid al een paar afleveringen te zien.

Guess who's back? Dr. Addison Montgomery weer te zien in Grey's Anatomy

00:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!